Nyårslöften som gör ditt 2017 upplevelserikt

Är även du trött på tomma nyårslöften om godisförbud som aldrig håller längre än en vecka? Du satt säkert också runt middagsbordet på nyårsafton och lovade dyrt och heligt att 2016 skulle bli ditt hälsosammaste år någonsin. Vi tycker att det är dags att reformera nyårslöftena och göra dem till genomförbara livsmål som faktiskt kan förändra ditt liv. Här får du tips på nyårslöften som kan göra 2017 till ett av de bästa åren i ditt liv!

Gott nytt 2017 med rätt nyårlöften

Läs mer

Mojje testar att köra Ferrari

Mojje-ferrari-1.1

Morgan Milacki, mer bekant som Mojje, är en välkänd profil för de flesta människor oavsett ålder. Omtyckt barnprogramledare, duktig musiker och dansande deltagare i Let’s Dance.

2009 skulle Mojjes liv vända tvärt, då endast 36 år gammal. I direktsändningen av Let’s Dance drabbades han plötsligt av en hjärtinfarkt. Det var inte förrän kamerorna släckts som Mojje föll ihop, en propp hade satt sig i ett av hjärtats kärl och stoppade upp blodet.

Läs mer

Stresshantering genom avkopplande upplevelser

floating

Stress drabbar oss alla någon gång, men det behöver inte alltid vara något negativt. Nervositet inför en tävling, ett framträdande eller en stor utmaning är en form av stress som kan ge dig lite extra kraft inför uppgiften och få dig att prestera bättre. Om du däremot inte får tillräckligt med vila mellan alla påfrestningar kan stress få riktigt tråkiga och jobbiga konsekvenser.

Läs mer

Uppiggande upplevelser i höstmörkret

Uppiggande upplevelser

Du glömde väl inte att ställa tillbaka klockan i söndags? Vintertid innebär att dagarna blir mörkare och känns kortare, men också att mornarna blir ljusare. I vårt avlånga land är det många som känner sig trötta och nedstämda av mörkret och kylan. Är du en av dem? Här kommer våra bästa tips på upplevelser som piggar upp i höstmörkret!

Läs mer