Tillgängliga anläggningar för Spadag klassisk:

Selma CitySpa +

Stockholm

Selma CitySpa +

På Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan finner du ett nytt sorts spa. Högt över takåsarna sträcker sig Selma CitySpa+. Här träder du in i en värld fylld av ljus och harmoni - mitt i Stockholm city. Selma City Spa + vill ge dig möjligheten att nå nya nivåer inom träning, balans samt inre och yttre medvetenhet. Come as you are, leave as a star!

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas Måndagar-Torsdagar och det går bra att välja mellan dagspa (08:30-14:30) samt kvällspa (15:00-21:00).

 
Skepparholmen Nacka

Stockholm

Skepparholmen Nacka

Om du söker ett spa nära Stockholm är Skepparholmen Nacka en oas bland livets alla förpliktelser och måsten. Här blir du omhändertagen med omtanke. På vårt spa är du ett med naturens alla nyanser - bara 20 minuter från Stockholm. Vi får dig att längta tillbaka...

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas Torsdagar 9-12 eller 12-16 och Fredagar kl 9-12. I paketet ingår ett spa-kit från Care of Gerd.

 
Elements Spa

Stockholm

Elements Spa

Skön avkoppling och njutning behöver inte vara svårt. En oas på Södermalm med inspiration från Indien och Ayurveda, med ett mångtusenårigt kunskapsarv inom hälsa erbjuds här ett möte mellan tradition och innovation. Vi har en härlig relaxpool som har en utomhusdel med en slående utsikt. Inne på relaxen kan du njuta av såväl ångbastu och torrbastu. Vi bjuder på frukt och te. Gym och yoga enligt schema. Lunch ingår i paketet och serveras inne på spa när du känner att hungern faller på. Vid fint väder kan man även unna sig ett glas champagne från spabaren på vår solterrass. Kom till Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm och vi lovar att du lämnar oss i bästa harmoni och välbefinnande.

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas Mån-Fre samt Lör-Sön i mån av plats.

 
Sturebadet

Stockholm

Sturebadet

Med både stillhet och rörelse vill Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Viktigt: Lunch ingår ej på Sturebadet
Spadagspaketen kan bokas mån-fre.

 
Kurorten Mösseberg

Falköping

Kurorten Mösseberg

Kurort sedan 1867 - en plats för hälsa, liv och välbefinnande. Njut av god mat, spa och avkopplande miljö. Må riktigt gott hos oss på Kurorten Mösseberg!

 
Loka Brunn

Grythyttan

Loka Brunn

Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av i fantastisk miljö. Nu är det din tur!

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas 8.00-12.00 eller 12.30-16.30.

 
Färna Herrgård & Spa

Skinnskatteberg

Färna Herrgård & Spa

En oas i Bergslagen med prunkande trädgårdar, ett riktigt spa, gourmetmat och utomordentlig shopping. Allt detta är Färna Herrgård & Spa.

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas mån-fre. 

 
Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad

Vid Nötholmen i Strömstad har ett nytt och spännande hotell växt upp. Här finns ett aktivitetsutbud och smart mat och dryck som man inte tröttnar på i första taget. Vill du ge dig ut till sjöss eller ta en golfrunda så hittar du dessa aktiviteter precis utanför dörren.

 
Selma Spa+

Sunne

Selma Spa+

SelmaSpa+ är ett av Nordens största spa. Anläggningen har ett brett utbud av behandlingar, träningspass och aktiviteter för såväl stora som små. I restaurangen serveras gourmetmat ackompanjerad av helt fantastiska viner.

 
Söderköpings Brunn

Söderköping

Söderköpings Brunn

En ljuvlig skärgård, en unik vattenfarled och ett anrikt kurhotell är mer än vad de flesta svenska småstäder kan visa upp. Kom till Söderköpings Brunn för en underbar spaupplevelse!

Viktigt: Spadagspaketen är i regel tillgängliga tis-tors. Bokningar fre-lör tas emot i mån av plats.

 
Badhotellet Konferens & Kurhotell

Tranås

Badhotellet Konferens & Kurhotell

Är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Det var hit det fina folket från storstaden i svunna tider reste när de ville skämma bort sig ordentligt. Upplev denna perfekta tillflyktsort för både kropp och själ. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron. Spa-avdelningen är omsorgsfullt renoverad för att bevara den historiska känslan. Oavsett om du kommer över dagen eller stannar över natten kommer den härliga känslan och stämningen från Badhotellet att hänga med under en lång tid.

 
Hotell Dalecarlia

Tällberg

Hotell Dalecarlia

Hotel Dalecarlia i Tällberg, konferensanläggning och Spa är ett klassiskt fyrstjärnigt hotell med genuin Dalaatmosfär. Hotellet är naturskönt beläget, högt på en kulle med en vidunderlig utsikt över Siljan.

 
Comwell Varberg Kurort

Varberg

Varbergs Kusthotell

Kom nära havet och ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni. Njut av vår härliga inne- och utomhusmiljö som gör din vistelse till en höjdpunkt.

 
Ästad gård - Tvååker

Tvååker

Ästad Vingård - Tvååker

Unna dig själv och någon du tycker om en vistelse på Ästad Vingård, Sveriges näst största vingård. Rustik elegans och jordnära njutning finns med i allt- från de annorlunda och roliga aktiviteterna till maten, vingården, boendet och miljön. Här får ni njuta av Sinnenas spa med bastu, varmbad och bad i kristallklart källvatten. Menyerna växlar mellan årstiderna och tillagas omsorgsfullt på säsongens bästa råvaror. Vi skapar våra rätter på endast svenska råvaror och gärna handplockade från odlare i trakten. Kom hit och känn själv, andas ut och njut!