Hjälp

Kundtjänst

Privat
Företag

Funballz för två

st
Köp
495 kr
4,3 / 7 röster

Välkomna till en galen skrattfest på vatten. Utmana varandra i en annorlunda och snurrig trekamp i sommarens kanske roligaste upplevelse. Det som inte ska vara möjligt blir verklighet, ni kan gå på vatten!

  • Gå på vatten
  • Galen och snurrig upplevelse för två
  • Utmana varandra i trekamp
  • Zorbing på vatten

Upplevelsen Funballz för två

Funballz är gigantiska badbollar som gör det möjligt att gå på vatten. Professionella instruktörer hjälper er att ta plats i varsin funball. Sen är det dags att ge sig ut på vattnet för en skrattframkallande trekamp. Ni möts i galna grenar som "Hamster zumo", "Speedy Gonzales" och "Stand up tall". Många skratt senare vet ni vem som är dagens vinnare på vattnet.

Viktig information
Upplevelsen övervakas av professionella instruktörer och bollarna är fastspända i linor vilket gör aktiviteten mycket säker. Funballz är inte lämpligt för personer med nack- och ryggbesvär. Gravida kan inte deltaga. Nykterhet är ett krav. Åskådare är varmt välkomna men arrangören undanber sig påverkad publik. Aktiviteten passar utmärkt även för små "upplevare", minimiåldern är 4 år. Bollen har en diameter på 2 meter. Maxvikten är 100kg.

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse mot någon annan upplevelse?

Upplevelsen som värdebeviset avser är ett förslag på vad mottagaren kan göra för upplevelse. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att välja en annan upplevelsen. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. Ett nytt val av upplevelse förändrar inte den ursprungliga giltighetstiden.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt sex månader). Förlängningen kostar 50 kr/månad och måste ske innan giltighetsdatumet passerat. För att välja en annan upplevelse, förlänga värdebevisets giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Antal deltagare
Upplevelsen gäller för två deltagare som möts i en 3-kamp ledd av instruktör.

Åskådare
Åskådare är välkomna att följa aktiviteten.

Klädsel
Oömma kläder.

Varaktighet
Upplevelsen tar ca 20-30min.

Tillgänglighet
maj - augusti.

Övrig information
Minimiålder 4 år. Maxvikt 100kg.

Svar på vanliga frågor