Hjälp

Kundtjänst

Privat
Företag

Waterballs för två

st
495 kr
Köp
4,3 / 20 röster

Välkomna till en galen skrattfest på vatten. Utmana varandra i en annorlunda och snurrig trekamp i sommarens kanske roligaste upplevelse. Det som inte ska vara möjligt blir verklighet, ni kan gå på vatten!

  • Gå på vatten
  • Galen och snurrig upplevelse för två
  • Utmana varandra i trekamp
  • Zorbing på vatten
Mer information

Upplevelsen Waterballs för två

Waterballs är gigantiska badbollar som gör det möjligt att gå på vatten. Professionella instruktörer hjälper er att ta plats i varsin Waterball. Sen är det dags att ge sig ut på vattnet för en skrattframkallande trekamp. Ni möts i galna grenar som "Hamster zumo", "Speedy Gonzales" och "Stand up tall". Många skratt senare vet ni vem som är dagens vinnare på vattnet. För de som inte vill tävla går det givetvis även bra att bara flyta, gå eller springa fritt på vattnet.

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping, Västerås, Öland, Örebro

Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett dautm måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Upplevelsen övervakas av professionella instruktörer och bollarna är fastspända i linor vilket gör aktiviteten mycket säker. Waterballs är inte lämpligt för personer med nack- och ryggbesvär. Gravida kan inte deltaga. Nykterhet är ett krav. Åskådare är varmt välkomna men arrangören undanber sig påverkad publik. Aktiviteten passar utmärkt även för små "upplevare", minimiåldern är 4 år. Bollen har en diameter på 2 meter. Maxvikten är 100kg.

Klädsel/Utrustning

Oömma kläder.

Tillgänglighet

Utvalda datum maj - september.

Varaktighet

Upplevelsen tar ca 20-30 min.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för två deltagare som möts i en 3-kamp ledd av instruktör. Det går givetvis även bra att bara flyta, gå eller springa fritt på vattnet.

Annan information
Åskådare är välkomna att följa aktiviteten.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Stockholm, Göteborg, Malmö, Båstad, Jönköping, Öland
1 545 kr
3 090 kr
Köp
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping, Västerås, Öland, Örebro
1 595 kr
Köp