Tips på aktiviteter och lekar till möhippan

Har du fått i uppdrag att komma med förslag på lekar, aktiviteter och uppdrag till en väns möhippa? Förutom kidnappning av bruden och brakfest på kvällen brukar den största delen av hippan oftast bestå av att leka lekar, utföra någon aktivitet och såklart utsätta bruden för lite bus och svettiga utmaningar. Vi har samlat ihop våra bästa tips på lekar och aktiviteter att göra på möhippan.

aktiviteter mohippa

Läs mer

Vinteraktiviteter som triggar vårkänslorna

Att hitta på meningsfulla aktiviteter att göra på vintern är inte alltid så lätt. Dessutom har vintern de senaste åren kanske inte levt upp till sitt romantiska rykte om pudersnö och krispiga långfärdsskridskoturer för många av oss. Allt för många gånger har det svenska nyckfulla vädret spelat oss spratt då vi stått i skidbacken i något som endast kan beskrivas som mellanmjölksväder.

Vinteraktiviteter

Läs mer

Fyra steg mot att bli Sveriges mästerkock

Det populära matlagningsprogrammet Sveriges mästerkock har påbörjat sin sjunde säsong och matälskare runt hela landet sitter klistrade framför Tv:n på kvällarna. Är du en självutnämnd konnässör som drömmer om en egen sous vide och slänger dig med uttryck som ”blanchera”? Vi har samlat ihop fyra upplevelser som förbereder dig inför nästa års ansökan till det populära matlagningsprogrammet.

Är du redo för Sveriges mästerkock?

 

Läs mer

Nyårslöften som gör ditt 2017 upplevelserikt

Är även du trött på tomma nyårslöften om godisförbud som aldrig håller längre än en vecka? Du satt säkert också runt middagsbordet på nyårsafton och lovade dyrt och heligt att 2016 skulle bli ditt hälsosammaste år någonsin. Vi tycker att det är dags att reformera nyårslöftena och göra dem till genomförbara livsmål som faktiskt kan förändra ditt liv. Här får du tips på nyårslöften som kan göra 2017 till ett av de bästa åren i ditt liv!

Gott nytt 2017 med rätt nyårlöften

Läs mer