Upplevelser för par – livet är bäst när man delar

Upplevelser är inte bara utvalda aktiviteter som man söker upp, utan något som händer varje dag. Det kan vara vad som helst – ett gott skratt i lunchrummet, en god middag tillsammans med vänner eller en resa till ett främmande land. Upplevelser är en del av livet som vi, oavsett om vi vill eller inte, delar med andra människor. Och att upplevelser bara blir bättre och roligare när man delar dem med någon är ju sen gammalt! Vilka personer i ditt liv skulle du vilja dela en upplevelse för två tillsammans med?

upplevelser för två

Läs mer

Golden Ticket – Sommarens roligaste utomhustävling!

Den 10 juni kickstartar vi sommarens roligaste tävling, ’’Golden Ticket’’. Varje dag mellan den 10 och 17 juni har du möjlighet att vinna riktigt häftiga upplevelser värda tusentals kronor! Tävlingen går ut på att du ska hitta en av de 23 röda Live it-askarna som vi gömt någonstans i centrala Stockholm, med en gyllene biljett i. Vem vet, det kan vara just din turdag!

Golden Ticket

Läs mer

Morgongåva – en traditionell kärlekspresent i ny tappning

Morgongåva - en traditionell kärlekspresent

Morgongåva är en mycket speciell gåva som mannen, enligt tradition, ger till sin nya fru på morgonen efter bröllopsnatten. Förr i tiden avsåg gåvan att trygga brudens ekonomi utifall att mannen gick bort och kvinnan blev änka. Traditionen med morgongåva har följt med in i modern tid, och brukar ofta vara ett fint halssmycke eller en dyrbar ring. Ganska trist och oromantiskt, håller du inte med?

Läs mer

Tips på genomtänkta mors dag-presenter

Mors dag är dagen då vi hyllar våra mammor lite extra. Men när är mors dag? De flesta länder i världen uppmärksammar mammor på olika sätt- och på olika datum. Här i Sverige infaller mors dag den sista söndagen i maj varje år. Har du börjat fundera på vad du ska ge bort i morsdagspresent? Om inte, frukta ej. Vi har några konkreta tips på både faktiska gåvor OCH förslag på hur du ska tänka för att hitta en present som är genomtänkt. Enjoy!

Tips på mors dags-presenter

Läs mer

Rätt studentpresent till förväntansfulla studenter

studentpresent

Snart är det dags för årets kull studenter att springa ut ur gymnasieskolan. Har du tänkt igenom din studentpresent ordentligt? Lita på oss när vi säger att smycken, porslin och hushållsapparater är passé. Låt oss istället ge dig våra allra bästa presenttips till de förväntansfulla tonåringar som fått vittring på livet utanför skolbänken. Ja, självklart är det upplevelser!

Läs mer

Tips på aktiviteter och lekar till möhippan

Har du fått i uppdrag att komma med förslag på lekar, aktiviteter och uppdrag till en väns möhippa? Förutom kidnappning av bruden och brakfest på kvällen brukar den största delen av hippan oftast bestå av att leka lekar, utföra någon aktivitet och såklart utsätta bruden för lite bus och svettiga utmaningar. Vi har samlat ihop våra bästa tips på lekar och aktiviteter att göra på möhippan.

aktiviteter mohippa

Läs mer

Vinteraktiviteter som triggar vårkänslorna

Att hitta på meningsfulla aktiviteter att göra på vintern är inte alltid så lätt. Dessutom har vintern de senaste åren kanske inte levt upp till sitt romantiska rykte om pudersnö och krispiga långfärdsskridskoturer för många av oss. Allt för många gånger har det svenska nyckfulla vädret spelat oss spratt då vi stått i skidbacken i något som endast kan beskrivas som mellanmjölksväder.

Vinteraktiviteter

Läs mer