3 tips på kreativa och roliga sätt att ge bort presentkort

ge bort presentkort på roligt sätt

Att ge bort presentkort är den perfekta presenten i alla lägen och många gånger också räddaren i nöden när du är ute efter en sista minuten present. Vad som gör presentkort så bra är att du slipper fundera på exakt vad du ska köpa, då mottagaren själv kan välja och vraka. Likaså om du skulle få ett presentkort av någon, då har du valmöjligheten att välja något som passar just dig. En win-win situation helt enkelt.

Ge bort presentkort

Det som också är bra med presentkort är att du själv kan vara kreativ och sätta din personliga touch på presentkortet. Antingen för att höja spänningen och överraskningsmomentet eller bara för att visa extra uppskattning och att det finns en tanke bakom valet av presentkort. Här får du några enkla tips på hur du kan sätta din personliga prägel på ditt presentkort som gör det extra roligt att ge bort.

  • Fyll en ballong med helium låt ditt presentkort sväva fritt, antingen inuti ballongen eller från ett snöre under ballongen. Låter du ditt presentkort vara inuti ballongen kan det vara extra festligt att också lägga i konfetti som ger en härlig effekt när du låter mottagaren spräcka ballongen. Detta tips fungerar extra bra om du till exempel ger bort ett presentkort för fallskärmshoppning, ballongflygning eller bodyflight men fungerar såklart till alla sorters presentkort eller andra gåvor.
  • Tänker du ge bort ett presentkort till en riktigt godisälskare? Då passar detta tips extra bra. Allt du behöver är mottagarens favoritgodis och en lagom stor burk med lock som rymmer både presentkortet och godiset. Stoppa presentkortet i mitten och fyll runt om med godis. Detta blir ett härligt sätt att bättra på och att förstärka överraskningsmomentet och visa extra omtanke till mottagaren.
  • Är mottagaren någon som tycker om spänning och äventyr så kan en skattjakt vara på sin plats. Stoppa presentkortet i en lämplig låda (gärna en skattkista) och göm på lämplig plats, gärna utomhus för att göra det extra svårt. Här är det egentligen bara fantasin som sätter gränser och du kan själv göra jakten svårare eller lättare genom anpassa dina ledtrådar.

Sista minuten present

Känner du också igen dig i att då och då vara ute efter en sista minuten present när det är födelsedagar eller bröllop som ska firas? Lugn vi på Live It har presentkort för alla tillfällen och har du extra bråttom kan du få digitala presentkort direkt till vald mail samma dag! Självklart kan du välja belopp själv. Här hittar du allt du behöver veta om presentkort från oss på Live it.

3 tips på kreativa och roliga sätt att ge bort presentkort
3.3 (66.67%) 3 vote[s]