5 tips på julklappar till barn i alla åldrar

julklappar till barn i alla åldrar

Julen är ju barnens högtid i allra högsta grad. Deras förväntansfulla ögon när det knackar på dörren på julaftonseftermiddagen – är det inte ovärderligt? Du kan bidra till att överträffa deras förväntningar genom att tänka igenom dina julklappsköp extra noggrant. Vi hjälper dig med tips på de bästa julklapparna till barn i alla åldrar!

 1. Julklappstips till barn upp till tre år

  Under tre års ålder kan det vara svårt att greppa konceptet kring jul och julklappar. Presentsnöret räcker gott för de allra minsta! Skippa de onödiga småprylarna (som det förmodligen finns gott om i barnrummet…) och satsa på en aktivitet eller upplevelse för de små istället! I en trampolinpark kan barn som är fyllda tre år studsa av sig sin överskottsenergi!

 2. Tips på julklappar för barn mellan 4-8 år

  Barn fyllda fyra år har större kognitiv förmåga och uppskattar julklappar i högre utsträckning. De kanske till och med har en egen önskelista? Om en hundvalp inte känns aktuellt kan du ta med dig de lite större barnen på en annan oförglömlig upplevelse, nämligen Bodyflight! Att flyga fritt i en vindtunnel är en häftig stund som barnen kommer minnas länge.

 3. Julklappar som passar barn från 10 år

  I tioårsåldern har barnen ofta utvecklat några personliga intressen som är tacksamma att bejaka. Om diverse TV- och datorspel står högst upp på listan hos din tioåring vill vi tipsa om att höja nivån till Hyper Reality. Här får barnen testa den senaste VR-tekniken och uppleva full Virtual Reality med body tracking i 4D (förbered dig på att bli utnämnd till årets förälder).

Årets julklapp 2018

Återvunna kläder blev årets julklapp 2018. Varför inte initiera en klädbytardag med föräldrar i din närhet med barn i samma ålder? Fynda i andra barns garderober och byt bort mot något ditt barn tröttnat på.

Andra trender i leksaksvärlden under 2018 har varit:

 • Enhörningar i alla former
 • Utforska naturen
 • Göra eget slime
 • Sällskapsspel

>> Fler julklappar till barn hittar du här!

 

 1. Julklappar för barn över 15 år

  Det kan vara svårt att nå fram till ungdomar i övre tonåren. Det kanske allra mest uppskattade i julklappsväg är att låta din tonåring göra det de helst av allt vill – nämligen bestämma själv. Med ett presentkort från Live it kan hen själv välja en upplevelse bland någon av våra över 2000 upplevelser.

 2. Tips på julklapp till vuxna barn

  Vuxna barn förtjänar också julklappar! Är de stora barnen utflugna är tipset att initiera något ni kan uppleva tillsammans, som exempelvis en teaterkväll, någon av alla våra middagsupplevelser eller kanske en exklusiv vinprovning?

Lycka till och god jul, önskar vi på Live it!

Rösta på detta inlägg