Alla hjärtans dag-aktiviteter för hela familjen

 

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag eller Sankt Valentins dag som den egentligen heter kom till Sverige först på 1960-talet och lanserades då av kommersiella skäl och blev främst stor genom handeln, där hjärtformade gelégodisar och rosor stod högt upp på present-shoppinglistan. Idag nästan 60 år senare är detta fortfarande en dag som går i kärlekens tecken. En dag för att visa sina nära och kära uppskattning oavsett om det är en partner, vän eller husdjur.
Vi vill såklart också vara med och uppmärksamma denna dagen och tipsar därför om fyra alla hjärtans dag-aktiviteter för familjen, där ni tillsammans får uppleva en dag som ni kommer minnas livet ut.

Tips på alla hjärtans dag-upplevelser

  1. Ta med familjen på en studsig upplevelse utöver det vanliga. I trampolinparken får ni chansen att tillsammans aktivera er och ta familjerelationen till nya höjder. En upplevelse som garanterat kommer träna era skrattmuskler.
  2. En hisnande upplevelse högt uppe bland trädtopparna. Det är precis vad du får om du väljer att ta med familjen på äventyrsbana. En spännande och naturnära upplevelse som garanterat kommer bli ett minne för livet.
  3. Upptäck och upplev den senaste virtual-reality tekniken tillsammans på VR-center. Här kan ni välja bland 20 olika och speciellt utvalda spel som alla bjuder på unika världar. Vare sig du är ute efter något skrämmande eller actionfyllt så kommer du hitta något som passar just dig.
  4. Hur låter det med en fartfylld heldag på nordens största adrenalinarena? Här är det rörelseglädje i alla dess former som står i fokus oavsett om du drömmer om att göra volter ner i en skumgummigrop, springa hinderbanor eller lära dig klättra. Här hittar du aktiviteter som passar alla sinnen.

Skulle du ändå efter en fartfylld aktivitet med hela familjen, vilja skämma bort någon speciell person i din närhet lite extra? Kika då in dessa alla hjärtans dag-presenterna.

Glad alla hjärtans dag!

Rösta på detta inlägg