Dejtingtips – hur en upplevelse kan föra er närmare varandra

Dejtingtips

Middag och bio igen? Oavsett om det är er första dejt eller er stående dejtkväll måste det väl finnas något roligare att göra? Så klart det finns! Att dela en upplevelse med din dejt kan både bryta isen och få er att komma närmare varandra. Ta del av Live its allra bästa dejtingtips här!

En upplevelse är inte bara ett roligt sätt att umgås utan också ett bra tillfälle att lära känna varandra bättre. När man utsätts för utmaningar, rädslor eller adrenalin visar sig ofta personen bakom dejting-masken på riktigt (OBS! på både gott och ont så klart). Att samla på sig trevliga minnen som ni kan se tillbaka på tillsammans gör också att ni känner större samhörighet och knyter starkare band till varandra. En upplevelse är därför en utmärkt aktivitet både för första dejten och för mer stadgade par. Dessutom är det en perfekt present till din pojkvän eller flickvän, äkta make eller blivande fru.

Här kommer några tips på upplevelser att göra tillsammans som kan ta ert blivande eller befintliga förhållande till nästa nivå.

 1. Första dejten-upplevelsen
  Om det är er första dejt föreslår vi en stillsam aktivitet, då ni har tid att snegla på varandra i smyg medan någon annan står för snacket. Att ta en kaffe känns väldigt klyschigt, men en kaffeprovning är ju faktiskt att ta det ett steg längre. Gillar hen inte kaffe? Alla gillar glass! Gå på glassprovning istället. Garanterat originellt och lagom för en första dejt.
 1. Break-the-ice-upplevelsen
  Nu får det vara nog med stela middagsdejter, det är dags att bryta isen ordentligt! Lämna fåfängan hemma och förbered er på en galen skrattfest med Waterballs för två. Det går inte att se snygg ut inuti en stor badboll på vatten. Eller gör det det?
 1. Innan ni flyttar ihop-upplevelsen
  Ni har dejtat ett bra tag och kanske lite smått börjar fundera på att bli sambos. Men vänta, ingen av er kan laga mat särskilt bra. Hur ska det gå? Ta en matlagningskurs tillsammans och lär er proffsens bästa knep, samtidigt som ni testar hur ert samarbete i köket fungerar. Garanterat trevlig och minnesvärd kväll, och ni får dessutom med er receptet hem så att ni kan bjuda på parmiddag i er nya lägenhet.
 1. Återuppliva passionen-upplevelsen
  Ert förhållande går som på räls. Ja, det mesta går på rutin numera faktiskt. Överraska din partner med en salsalektion för två och upplev hur de exotiska rytmerna återupplivar passionen mellan er. Om inte annat leder det till att ni delar ett gott skratt i alla fall! Den här upplevelsen är också utmärkt att ge bort i bröllopspresent.

Oavsett var i dejtingstadiet ni befinner er så finns det nästan obegränsat med roliga aktiviteter att uppleva tillsammans. Försök att hitta något som passar just er och era intressen, eller utmana förhållandet och prova något helt nytt! Bläddra bland Live its mest populära upplevelser här.

Happy dejting!

 

Ps. Alla hjärtans dag närmar sig. Här hittar du fler tips på presenter till Alla hjärtans dag.

Rösta på detta inlägg