Fem tips på upplevelser att skriva upp på önskelistan

Vad kan man önska sig i julklapp? En upplevelse är den perfekta julklappen, både att önska sig och att ge bort. Istället för krimskrams som du varken vill ha eller behöver, kan du istället önska dig ett minne som varar för livet – som du dessutom kan dela med någon du tycker mycket om. En upplevelse från Live it går dessutom att anpassa utifrån mottagarens intressen. Skulle upplevelsen som ligger i säcken inte falla dig i smaken, är det enkelt att byta!

>> Läs också: Vad kan man önska sig i julklapp?

 

 1. Högst upp på önskelistan: Kör sportbil

  På första plats på listan att skicka till Nordpolen ligger så klart Kör Ferarri/Lamborghini. Vem vill inte trycka plattan i botten på en av världens mest kraftfulla sportbilar?

 2. Andra plats på önskelistan: SPA-dag

  Tänk dig att kunna smita från vinterns isande kyla och värma upp dig på SPA! Hos oss på Live it finns massor med behandlingar och olika SPA-paket att välja mellan, bland annat Spadag klassisk som passar de flesta och är tillgänglig på flera olika orter runt om i Sverige. Ligger garanterat på topp tre upplevelser att önska sig i julklapp!
  >> Se alla upplevelser inom Spa & relax

 3. Tredje plats på önskelistan: Bodyflight

  Drömmer du om att flyga fritt, men är inte redo att hoppa ut ur ett flygplan på 4000 meters höjd? Då ska du önska dig upplevelsen Bodyflight! Under 120 sekunder flyger du i den specialutformade vindtunneln. Med hjälp av erfarna instruktörer kanske du till och med vågar dig på några specialkonster? Ps. Bodyflight finns nu tillgängligt även i Göteborg.

 4. Fjärde plats på önskelistan: Hyper Reality

  På fjärde plats hamnar upplevelsen på allas läppar: Hyper Reality. Glöm Virtual Reality, detta är ännu coolare! Den senaste tekniken med avancerad body tracking ger dig möjlighet att röra dig fritt i olika VR-världar och lösa uppdrag tillsammans med andra deltagare. Missa inte att skriva upp denna oförglömliga upplevelse på din önskelista!

 5. Femte plats på önskelistan: Presentkort

  Beslutsångest? Inga problem. Önska dig ett presentkort från Live it i julklapp och välj själv mellan över 2000 upplevelser! Presentkortet gäller i ett år, så du har god till på dig att välja ut något som du verkligen vill göra.

Julklappstips till familjen – upplevelser som passar alla

Ska du köpa en julklapp till dina föräldrar, storasyrran eller till lilla bonusbrorsan? Spana in vår samling av julklappstips – här finns något som passar alla. Men vad önskar sig egentligen en 13-åring? Vi har nyligen samlat ihop en lista med över 25 upplevelser för barn, som passar barn mellan 3-15 år.

>> Läs också: Tips på julklappar till julklappsleken

 

God jul önskar vi på Live it!

Rösta på detta inlägg