Fira bröllopsdag i Stockholm

fira bröllopsdag i stockholm

Skäm bort den du älskar mest av allt och överraska med att fira er bröllopsdag i Stockholm. Inte nog med att Stockholm allt som oftast är med på listan som en av Europas vackraste städer, med sina 14 öar, vatten och många broar. Det är också en stad där det finns massor att uppleva och upptäcka, oavsett om du söker natursköna vyer med lugn och ro eller ett fartfyllt stadsliv med nöjen och shopping. Stockholm har det mesta för att förgylla er bröllopsdag.

Vi på Live it vill såklart hjälpa till att göra er bröllopsdag i Stockholm till en upplevelse ni sent ska glömma. Därför har vi listat några av våra mest populära upplevelser som ni kan uppleva tillsammans när ni är på besök i Stockholm.

Upplevelser för att fira bröllopsdag i Stockholm

  • Ost & Vinprovning för två: En kulinarisk resa där utvalda ostar kombineras med vin. Detta tillsammans med kunniga föreläsare i en mysig miljö. Det blir en kväll med många härliga smakupplevelser tillsammans.
  • Bodyflight för två: Har du någon gång drömt om att hoppa fallskärm men aldrig riktigt vågat ta steget och hoppa ur ett flygplan? Här får ni chansen att förverkliga detta och uppleva samma tyngdlöshet och känslan av att sväva fritt i luften. En oförglömlig upplevelse och ett minne för livet.
  • Teaterkväll & Middag för två: Ta med din partner och upplev en liten bit av New York mitt i Stockholm. Denna helkväll låter er avnjuta en trevlig middag tillsammans innan det är dags för en spännande teaterföreställning inspirerad av det bästa från Broadway.
  • Herrgårdsupplevelse för två: En avstressande och romantiskt upplevelse i Herrgårdsmiljö med övernattning. Visst låter det bra? Här kan ni i lugn och ro njuta av den vackra och natursköna omgivningen, en 3-rätters middag på kvällen och en natt i dubbelrum. Ett perfekt val för att fira sin bröllopsdag.
  • Spa-weekend för två: Skäm bort er riktigt ordentligt med en lyxig spa-weekend. Här får ni under ett dygn chansen att verkligen koppla av och stressa ner och bara ta hand om varandra. Njut av behandlingar, ett avkopplande dopp i poolen och en välsmakande middag på kvällen innan det är tid för en skön natts sömn i dubbelrum.

>> Visste du att varje bröllopsdag har ett speciellt namn, uppkallat efter ett material? Är du nyfiken på vad just din bröllopsdag har för namn kan du läsa mer här.

Vi på Live it önskar er en härlig bröllopsdag tillsammans!

Rösta på detta inlägg