Fira våren med en utomhusupplevelse!

spring

Nu är våren äntligen här. Det innebär att den efterlängtade säsongen för utomhusupplevelser drar igång. Därför vill vi nu tipsa om 10 härliga vårupplevelser!

                                            OSLAGBARA MINNEN

mclaren

McLaren har rötterna i Formel 1 och det märks tydligt sett till de otroliga prestanda tillverkaren får ut ur deras spektakulära gatbilar. Det här är en bil som måste upplevas!

Läs mer om Kör McLaren här

                                             FLYG SOM EN FÅGEL

tandem

Flyg som en fågel och njut av Sveriges vackra landskap från ovan tillsammans med en erfaren tandempilot. Skärmflyg är en sport som passar alla, ung som gammal!

Läs mer om Tandemskärmflygning här

                                          VACKRA SILHUETTER

takvandring

Välkommen att uppleva Stockholms vackra silhuetter och få en historieguidning på samma gång. Här väntar en nervkittlande och spännande stadsvandring med utsikt över huvudstadens takåsar.

Läs mer om Takvandring här

                                                  UPP I DET BLÅ

ballong

Föreställ dig själv fridfullt svävande över Sveriges fantastiska landskap. Att flyga luftballong är oerhört spännande men också lugnt och fridfullt. Ett härligt minne för livet!

                                         FARTFYLLDA ÄVENTYR

ribsafari

Få upplevelser är lika koncentrerat intrycksfulla som denna höghastighetstur genom natursköna områden och storslagna vyer! En härlig upplevelse för såväl landkrabbor som sjöfolk!

Läs mer om RIB-Safari här

                                                  SNABBA SVÄNGAR

speedcats

Nu finns chansen att leva ut racingdrömmarna – på vatten. Speedcats® är uppblåsbara katamaraner med mer kraft i förhållande till sin vikt än en Ferrari. Världens snabbast växande motorbåtsport Thundercat racing finns nu i Sverige och du får själv köra.

Läs mer om Speedcats här

                                           ETT MINNE FÖR LIVET

fallskarm

Prova en sport som endast kräver lite jäklar anamma men som kommer att förändra ditt liv! Att göra ett fallskärmshopp och uppleva ett fritt fall är något som många pratar om. Bara ett fåtal tar steget fullt ut och provar. Du kommer inte att bli besviken!

Läs mer om Fallskärmshopp här

                                         NATURSKÖNA STUNDER

fisketur

Sportfiske är kanske Sveriges mest utbredda hobby, och med de rätta knepen fångar du mer och större fisk. Med topputrustning och erfarna guider får du en spännande heldag på några av Sveriges bästa fiskevatten.

Läs mer om Havsfisketur här

                                         SKRATTFEST PÅ VATTEN

waterballs

Välkomna till en galen skrattfest på vatten. Utmana varandra i en annorlunda och snurrig trekamp i sommarens kanske roligaste upplevelse. Det som inte ska vara möjligt blir verklighet, ni kan gå på vatten!

Läs mer om Waterballs här

                                           UNDERBARA UTSIKTER

helikopter

Förbered dig för en härlig upplevelse med spektakulära vyer under denna guidade helikoptersightseeing över Stockholms stad. En garanterat oförglömlig upplevelse – för såväl urstockholmaren som turisten!

Läs mer om Stockholm Från Ovan här
Rösta på detta inlägg