Hyr sportbil för en dag hos oss på Live it

hyr sport bil för en dag

Det är sommar, solen skiner och vinden blåser genom ditt hår. Du och någon du tycker väldigt mycket om glider fram genom den svenska landsbygden i en splitter ny BMW i8 Roadster. Favoritmusiken från högtalarna ackompanjeras tillsammans med ljudet från motorn och du känner dig levande! Visst låter det drömlikt? Nu har du chansen att uppleva detta på riktigt och hyra sportbil för en dag – Endast hos oss på Live it

Sportbilsweekend

Inte nog med att ni får glida runt i en nedcabbad BMW i8 Roadster, en supermodern turboladdad plug-inhybridsportbil. I denna upplevelse är ni även påväg längs slingriga landsvägar genom hänförande vacker natur för att uppleva en övernattning på en herrgård med 3-rättersmiddag och frukost. För visst ska man också ska bo fint när man färdas i en bil med en prislapp på 1.6 miljoner. Herrgårdarna är så klart noggrant utvalda och vackert belägna invid sjöar, i djupa skogar, i skogsbryn eller i klassiska bruksområden, vilket är perfekta miljöer för att glida runt i nedcabbat och njuta av omgivningarna.

>> Till upplevelsen Sportbilsweekend.

Provkör BMW i8 Roadster

Om du inte har möjlighet att åka iväg en hel weekend tillsammans med någon du känner, då kan du skämma bort dig själv med dessa 3 upplevelser. Här får du testköra samma BMW i8 Roadster tillsammans med en instruktör.

>> Till upplevelsen Kör BMW i8 Roadster. – Ca 8 km körning på allmän väg

>> Till upplevelsen Kör BMW i8 Roadster Plus. – Ca 15 km körning på allmän väg

>> Till upplevelsen Kör BMW i8 Roadster Premium. – Ca 30 km körning på allmän väg

hyr sportbil för en dag

Kör sportbil på bana

Är du sugen på att testa dina köregenskaper på bana? Då får du inte missa inlägget: Kör sportbil på bana med Live it – tre olika upplägg. Här presenterar vi våra 3 favoriter när det kommer till racing.

Kör försiktigt önskar vi på Live it!

Hyr sportbil för en dag hos oss på Live it
5 (100%) 1 vote[s]