Julklappar Online

Julklappar Online – roliga julklappstips som fungerar

Detta har varit ett år som inte liknat något annat och just denna jul kan komma att bli lite annorlunda. Kommer ni fira julen tillsammans med endast de närmaste eller blir det med hela tjocka släkten? Oavsett så har vi på Live it tagit fram flera roliga, lärorika och annorlunda online upplevelser som passar hela familjen.

Chokladprovning Online


Nu kan du ge bort en chokladprovning i vardagsrummet! Få hem lyxig kvalitetschoklad direkt till dörren och upplev en provning tillsammans med Sveriges enda kakobonde och en av landets främsta chokladexperter. Kan det bli bättre? Läs mer och boka en digital julklapp som smakar underbart här.

Digital Room Escape
Digital Room Escape Online Julklapp

En perfekt julklapp till familjen som gillar att spela spel, lösa mysterier och gåtor tillsammans. Upplevelsen fungerar för upp till 5 personer och inga förkunskaper krävs. Läs mer och boka en rolig och kreativ julklapp till famijlen här.

Drinkskola med Mackmyra
Online julklapp Mackmyra

Denna julklapp är en exklusiv, interaktiv drinkskola online tillsammans med Mackmyra. Lär dig knepen för att imponera på såväl dina smaklökar som på dina vänner. Eventet är 18+ och pågår i en energifylld timma. Läs mer och köp en lärorik, energifylld och rolig julklapp här.

Behöver du mer inspo och tips på vad du skulle kunna ge bort i julklapp i år? Se våra samlade tips för hela familjen, partnern och vännerna här.

Rösta på detta inlägg