Kör sportbil på bana med Live it – tre olika upplägg

Nu när den sista isen har smält och gatorna sopats rena från vinterns grus och salt är det bara en sak som saknas innan våren är komplett: vrålet från sportbilarnas tunga V8:or, ljudet av skrikande däck och doften av bränt gummi! Hos Live it hittar du över 15 olika typer av sportbilsupplevelser – låt oss guida dig genom våra tre favoriter och introducera dig till vår nyaste medlem i motorfamiljen: Supercar Trackday!

Supercar Trackday – kör sportbil på bana

Vår nya stolthet och något alldeles extra i sportbilssammanhang! I bilparken står några av de grymmaste sportbilarna du kan tänka dig: Ferrari 485 Italia, Porsche 991 Turbo S och värstingen Lamborghini Huracan, som gör 0-100 km/h på 2,9 sekunder(!). Efter en teorilektion, finslipning av körtekniken och introduktion till bilen du valt, är det gasen i botten ute på banan som gäller. Du kör antingen på Mantorp Park i Linköping eller på Gelleråsen i Karlskoga. Den här upplevelsen finns endast hos Live it –inte undra på att vi är stolta!

>> Till upplevelsen Supercar Trackday

Top Gear Airfield – kör sportbil på flygfält

Avis på grabbarna i Top Gear? Inte efter det här! Hoppa in i en Audi R8, Lotus Exige S eller Ferrari 458 Italia (eller någon av de övriga sportbilarna som finns tillgängliga) och kör iväg i karavan till ett flygfält, ca 10 mil bort. Väl där väntar höghastighetstest som garanterat ger både G-krafter och fjärilar i magen! Du får också prova på att köra slalombana på tid innan det är dags att rulla tillbaka.

>> Till upplevelsen Top Gear Airfield

Porsche Challenge – kör Porsche på bana

I Malmö på en av Sveriges bästa racingbanor har du möjlighet att prova två av världens coolaste sportbilar – Porsche Cayman S och Porsche 911 Carrera. Sturup Raceway är en riktigt utmanande bana med sina tvära kurvor, och med en bil som gör 0-100 km/h på 5 sekunder är detta en sportbilsupplevelse du sent kommer att glömma!

>> Till upplevelsen Porsche Challenge

 

Som om dessa sportbilsupplevelser inte skulle vara nog, har vi över 30 andra motorsportsupplevelser att erbjuda! Vågar du testa Racerbildag eller Ariel Atom? För dig som vill ta det lite lugnare med hästkrafterna finns också Provkör grävmaskiner.

Kör försiktigt!

Rösta på detta inlägg