Rätt studentpresent till förväntansfulla studenter

studentpresent

Snart är det dags för årets kull studenter att springa ut ur gymnasieskolan. Har du tänkt igenom din studentpresent ordentligt? Lita på oss när vi säger att smycken, porslin och hushållsapparater är passé. Låt oss istället ge dig våra allra bästa presenttips till de förväntansfulla tonåringar som fått vittring på livet utanför skolbänken. Ja, självklart är det upplevelser!

Present till student

Många nyblivna studenter känner sig inte redo att knata rakt in i vuxenlivet utan vill kanske resa och leva fritt en period innan det är dags för högre studier, fast jobb och egen bostad (och räkningar). Det är garanterat uppskattat att bejaka detta genom en studentpresent som ger nya perspektiv och kickar igång studentens nyfikenhet på världen utanför. Varsågod, här kommer till att börja med tre höjdare(!) till presenttips:

 

  1. Första punkten på studentens bucketlist
    Ett fallskärmshopp står på många människors bucketlists, kanske i synnerhet bland orädda, adrenalintörstande nyblivna studenter? Många studenter tänker ju ”om inte nu – när?” om tiden efter studenten. OBS! Detta är också den perfekta texten att skriva på kortet till studentpresenten. 
  1. Förankra studentens framtid (och nöje)
    Vill du ge bort en present som kombinerar nytta och nöje? Pilot är ett drömyrke för många, stora som små. Den perfekta kombinationen mellan en oförglömlig upplevelse och ett smakprov på ett eventuellt blivande yrke är Helikopterpilot för en dag! Passa på att ge bort en stor dag PÅ en stor dag.
  1. Kickstarta frihetskänslan
    Om du letar studentpresent till en extra hårt arbetande och/eller skoltrött student så ska du genast skicka iväg hen på en tur med Flyboard. Här får studenten flyga fritt som en fågel och leka i vågorna som en delfin. En present som signalerar ”Du ÄR verkligen fri nu”. Nåja, du kan ju låta den nybakade studenten tro det ett litet tag i alla fall.

studentpresent helikopterpilot för en dag

Självklart inser vi att de här upplevelserna kanske inte passar alla. Därför har vi samlat ihop ännu fler tips på studentpresenter här.

Studentpresent till en kille

Vi har förstått att det verkar vara särskilt svårt att hitta presenter till killar. Varför är det så, egentligen? Det är möjligt att killar i större utsträckning är intresserade av motorsport eller teknologi, men det går inte att utesluta att en Spadag är minst lika uppskattad studentpresent för en kille som för en tjej. Utan att bli allt för generaliserande föreslår vi därför ett presentkort, så att killen själv får välja.

Lycka till med presenterna önskar vi på Live it!

Rösta på detta inlägg