Studentpresenten som passar alla från Live it

Ge bort en minnevärd Studentpresent

Tiden är kommen för studenternas examination runt om i landet. Vi på Live it har valt ut några upplevelser som passar de flesta studenter. Att ta studenten är ett stort steg, och det förtjänas att firas! Du kan bidra till att förlänga känslan av frihet och firande med en rolig upplevelse från Live it. Ge bort ett minne för livet och en studentpresent som är utöver det vanliga. Här kan ni läsa om tidigare tips vi har skrivit om för studenter.

Kör Ferrari/Lamborghini Plus

Låt studenten förverkliga drömmen och provköra en av världens mest omtalade supersportbilar. Motorljudet och körglädjen i dessa monstermaskiner är ett minne för livet! Läs mer om Ferrari/Lamborghini här.

Kör Ferrari/Lamborghini med Live it

Fallskärmshopp

Prova en sport som endast kräver lite jäklar anamma men som kommer att förändra studentens liv! Att göra ett fallskärmshopp och uppleva ett fritt fall är något som många pratar om. Bara ett fåtal tar steget fullt ut och provar. Hen kommer inte att bli besviken! Läs mer om Fallskärmshopp här.
Fallskärmshopp med Live it Upplevelsepresenter för alla

Bestiga Kebnekaise

Att bestiga Sveriges högsta berg Kebnekaise är en naturupplevelse utöver det vanliga. Under tre oförglömliga dagar i en av landets vackraste fjällmiljöer väntar underbara vyer, motion och frisk luft. Läs mer om Bestiga Kebnekaise här.

Bestiga Kebnekaise i Sverige

Dykarcertifikat

Få upplevelser på vår planet är mer spännande än att dyka. Man svävar omkring viktlös, upptäcker en ny värld, möter varelser man bara sett på bild eller känner historiens vingslag när ett skeppsvrak utforskas. Första steget är det här körkortet för dykning. Läs mer om Dykarcertifikat här.

Dykarcertifikat i Sverige - Upplevelsepresenter

Vi har över 2000 upplevelser att välja bland och hos oss hittar du fler som kan passa för studenten, bröllopet eller födelsedagsfirandet.

Är du osäker, har tidsbrist eller helt enkelt inte orka att leta upp den perfekta upplevelsen till studenten så har vi på Live it gjort det enkelt för dig med Presentboxen. Med Presentboxen låter du studenten, födelsedagsbarnet eller hen som ska få boxen själv välja mellan olika upplevelser. Presentboxen finns i de olika valörerna 495 kr, 995 kr, 1495 kr och 2995 kr. Allt paketerad i fint inslagen röd box. Läs mer om Presentboxen här.

>> Läs mer och köp Presentboxen för 495 kr här

>> Läs mer och köp Presentboxen för 995 kr här

>> Läs mer och köp Presentboxen för 1495 kr här

>> Läs mer och köp Presentboxen för 2995 kr här

 

Presentboxen av Live it

Rösta på detta inlägg