Vad kan man önska sig i julklapp?

önska-sig-i-julklapp

Du har säkert hunnit ställa dig själv frågan: Vad ska jag önska mig i julklapp? När begäran om önskelistor kommer från familj och vänner så blir det ofta tomt i huvudet. Ska jag önska mig saker jag gärna vill ha eller något jag faktiskt behöver?

”Önska kostar ingenting” heter det och det stämmer väl in på julklappar. Det finns en ocean av saker och prylar att önska sig, till exempel årets julklapp 2016 som är VR-glasögon!

Eftersom vi vet hur svårt det kan vara att hitta paketdjungeln – både till sig själv och till andra – så har vi listat några tips på mjuka som såväl hårda paket.

Julklappar till hemmet

Det finns en kategori av julklappar som är ”need to have” och prylar till hemmet är inget undantag – dammsugare, porslin och så vidare. Ett tips är att önska sig nya lakan, kanske en av de mest underskattade julklapparna. Du kommer alltid behöva det och att krypa ner i en nybäddad, mjuk säng ger dig god sömn.

Elektroniska julklappar

En klassiker på de flesta önskelistorna, vare sig det är spel eller en vattenkokare. Fundera på vad som behöver uppgraderas i ditt hem, kanske är det egentligen något så tråkigt som en router som kommer att göra att dina filmer streamas snabbare. Det ger glädje året om!

Annorlunda julklappar

En annorlunda julklapp står ofta högt hos många, men man vet sällan vad det exakt innebär. Du vill ha något som får dig att växa som person, som kommer att ge dig något materiella ting inte kan ge och som du för alltid kommer att minnas. Vad syftar vi på då?  Erfarenheter, äventyr och resor såklart. Det är där du får det, inte i saker och prylar.

Varför inte passa på att önska dig något som får dig att gå utanför trygghetszonen? Nu kan du bygga upp din egna bucketlist på Live it och sedan dela den vidare. Ett perfekt sätt att få ut din önskelista!

bucketlist

 

Behöver du fler tips? Spana in våra present- och julklappstips så guidar vi dig vidare!

Rösta på detta inlägg