Yasuragi – Hasseludden

Japanskt Spa i Stockholm

Hitta lugnet och njut av en fantastisk spaupplevelse i total avkoppling på Yasuragi. Beläget på vackra Hasseludden 20 minuter utanför Stockholm city ligger detta prisbelönta japanska badhotell. På rummet väntar en nybäddad säng, badkläder, er yukata (japansk bomullsrock) och en väl kyld flaska mousserande vin. Därefter är det dags för ett dygn i harmonisk miljö där ni njuter av varma källor, avkopplande behandlingar och japansk gastronomi. Det erbjuds dessutom aktiviteter som yoga och meditation på hotellet. Vakna sen upp till en magnifik skärgårdsutsikt och avsluta upplevelsen med en fantastisk frukost. Detta är en unik paketering som inte går att hitta någon annanstans! Läs mer här.

Upplev en helt annan värld på Yasuragi Hasseludden

På det japanska badhotellet Yasuragi njuter ni av varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi. Perfekt om du ge bort en exklusiv upplevelse till någon du tycker extra mycket om.

  • Övernattning i Superior rum med skärgårdsutsikt
  • Spa i Japanska badet
  • 2st 50 minuters behandlingar
  • A la carte middag

Tvagning Yasuragi Hasseludden

På Live it har vi fullt av upplevelsepresenter som passar alla, är ni mer sugna på något adrenalinfyllt, fartfyllt, eller smakfyllt så har vi det i vårt breda sortiment av upplevelsepresenter.

>> Se hela Live its utbud av upplevelser

>> Se Live its utbud av Spa & Relax upplevelser

Presentboxen från Live it

Är du osäker på vad du vill ge bort i present? Då har vi skapat Presentboxen och gjort det enkelt för dig att välja. Med Presentboxen väljer mottagaren fritt bland upplevelser upp till boxens värde.

>> Läs mer om Presentboxen här

Rösta på detta inlägg