Frågor & svar


Hur använder jag presentkort?

Presentkortet används till att boka eller köpa upplevelser på vår hemsida samt till köp hos fullsortimentsåterförsäljare. Observera att du inte kan utnyttja presentkort direkt hos våra arrangörer.

Hur du använder presentkort till att boka
Innan du kan boka måste beloppet på presentkortet omvandlas till en upplevelse. Det gör du genom att logga in på Mitt Live it och följa instruktionerna.

Hur du använder presentkort till att köpa
Under Betalsätt i kassan fyller du i boxnumret och säkerhetskoden som står på framsidan av ditt presentkort och klickar på Använd. Det går bra att utnyttja flera presentkort till ett och samma köp. Du kan även använda presentkort till att köpa upplevelser hos våra fullsortimentsåterförsäljare.

Om kostnaden på ditt köp är högre än värdet på ditt presentkort väljer du på vilket sätt du vill betala mellanskillnaden. Om kostnaden är lägre ligger återstående summa kvar på Live it-kontot under presentkortets giltighetstid. Det går inte att använda presentkort till att köpa presentkort eller som delbetalning för presentkort.

Här kan du kontrollera giltighetstiden på ditt presentkort.

Inom några dagar efter ditt köp skickar vi ett värdebevis till dig på den specifika upplevelse som du har valt. Detta värdebevis kommer att ha samma giltighetstid som ditt ursprungliga presentkort.