Global Experience Alliance

Global Experience Alliance (G.E.A.), grundat 2008, är ett internationellt konsortium vars mål är att erbjuda de bästa upplevelserna världen runt. I alliansen ingår utvalda marknadsledare inom upplevelseindustrin där nedanstående länder finns representerade.

Polen www.wyjatkowyprezent.pl
Slovakien www.allegria.cz
Spanien www.lifestyleexperiencesgroup.com
Storbritannien www.redletterdays.co.uk
Sverige www.liveit.se
Tjeckien www.firmanazazitky.cz
Tyskland www.cadooz.com
USA www.excitations.com
Australien www.redballoon.com.au
Nya Zeeland www.redballoondays.co.nz

 

Genom att dela erfarenheter, idéer och teknologi kan alliansen erbjuda internationella lösningar för såväl företag som privatpersoner. Tanken med G.E.A. är att medlemsländerna ska kunna erbjuda ett internationellt utbud av once-in-a-life­time-upplevelser. För dig som svensk kund innebär detta att du enkelt kan boka en upplevelse i det specifika land du reser till. Ballongflyg i Australien, vinprovning i Italien eller varför inte F1-körning i Spanien. Samarbetet gynnar dessutom i hög grad företagskunder då det blir möjligt att utveckla och arbeta med kund- och personalprogram på global nivå.

De nyckelvärden som sätts främst i G.E.A. överensstämmer helt med de nyckelvärden som alltid har satts främst för Live it; förstklassig kundservice, flexibilitet gentemot kunder och samarbete med högkvalitativa upplevelsepartners. G.E.A. arbetar kontinuerligt med att söka fler medlemmar till alliansen, däribland marknadsledande aktörer inom upplevelseindustrin på nyckelmarknader såsom Hong Kong, Sydafrika, Dubai och Irland.