Här är våra tillgängliga anläggningar för Golfweekend på herrgård:

Häringe Slott

Stockholm, Västerhaninge

Häringe Slott 

Häringe Slott har genom åren besökts av många internationella celebriteter som festat, älskat och levt grandiost. Medan mycket av historian finns bevarad har slottet på senare tid fyllts med fotokonst och skandinavisk design med devisen ”more is more”. På Häringe Slott råder en eklektisk blandning av historia, konst och design. Bara 25 minuter söder om Stockholm, är det en plats som många kommit att älska genom århundradena. Trerätters middag med två glas vin var ingår, samt varsin greenfee till 18-hålsbanan Fors Golf.

 
Hennickehammars Herrgård

Filipstad, Värmland

Hennickehammars Herrgård

Hennickehammars Herrgård är en plats att bli förälskad i. Många kallar det en Värmländsk Saga och att se den vackra herrgårdsbyggnaden från 1700-talet lysa med sin gula träfasad, inbäddad i skog och vilandes alldeles intill tjärnen kan inte beskrivas som annat än sagolikt. Platsen, miljön, historien och känslan tar tag i dig på ett speciellt sätt. Trerätters middag med tre glas vin var ingår, samt varsin greenfee. Golf spelas på Saxå Golfklubb.

 
Söderfors Herrgård

Söderfors, Uppland / Gästrikland

Söderfors Herrgård

Söderfors Herrgård är en liten rokokopärla vid Dalälvens strand precis på gränsen mellan Uppland och Gästrikland. Söderfors Herrgård är idag en modern hotellanläggning som kombinerar den gamla tidens charm med vår tids krav på bekvämlighet. Här kan ni koppla av på tu man hand i romantikens tecken. Trerätters middag med tre glas vin var ingår, samt varsin greenfee till närliggande golfbana som Örbyhus GK eller Älvkarleby GK.

 
Söderköpings Brunn

Söderköping, Östergötland

Söderköpings Brunn

En ljuvlig skärgård, en unik vattenfarled och ett anrikt kurhotell är mer än vad de flesta svenska småstäder kan visa upp. Gör som många andra - kom till Söderköpings Brunn för en underbar upplevelse! Trerätters middag med tre glas vin var ingår, samt varsin greenfee till Hylingebanan, Söderköpings Golfklubb. Denna vackra 27-hålsbana bjuder på spel i ett naturskönt område längs Göta kanal och sjön Asplången. Banan ligger endast 9 km från hotellet.

Viktigt: Söderköpings Brunn renoveras fram till den 1 januari 2021 och bokning av upplevelse är ej möjlig fram till dess.