Här är våra tillgängliga anläggningar för Herrgårdsupplevelse:

Häringe Slott

Stockholm, Västerhaninge

Häringe Slott 

Häringe Slott har genom åren besökts av många internationella celebriteter som festat, älskat och levt grandiost. Medan mycket av historian finns bevarad har slottet på senare tid fyllts med fotokonst och skandinavisk design med devisen ”more is more”. På Häringe Slott råder en eklektisk blandning av historia, konst och design. Bara 25 minuter söder om Stockholm, är det en plats som många kommit att älska genom århundradena.

 
Hennickehammars Herrgård

Filipstad, Värmland

Hennickehammars Herrgård

Hennickehammars Herrgård är en plats att bli förälskad i. Många kallar det en Värmländsk Saga och att se den vackra herrgårdsbyggnaden från 1700-talet lysa med sin gula träfasad, inbäddad i skog och vilandes alldeles intill tjärnen kan inte beskrivas som annat än sagolikt. Platsen, miljön, historien och känslan tar tag i dig på ett speciellt sätt.

 
Grythyttans Gästgivaregård

Grythyttan

Grythyttans Gästgivaregård

Välkomna till Grythyttans Gästgivaregård och känn vingslag från 1641 när gästgiveriet uppfördes på order av Drottning Kristina. Här skapas möjligheter för er att varva ner och ta det riktigt lugnt och njuta av den där guldkanten i livet som för oss består av mat och dryck i fantastisk miljö.

 
Hestraviken Hotell & Restaurang

Hestra, Småland

Hestraviken Hotell & Restaurang

Mitt i den täta Smålandsskogen ligger Hestraviken som en idyll, med Nissan rinnande genom tomten, sin vackra trädgård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Familjen Hellström hälsar dig hjärtligt välkommen!

 
Söderfors

Söderfors, Uppland / Gästrikland

Söderfors

Söderfors Herrgård är en liten rokokopärla vid Dalälvens strand precis på gränsen mellan Uppland och Gästrikland. Söderfors Herrgård är idag en modern hotellanläggning som kombinerar den gamla tidens charm med vår tids krav på bekvämlighet. Här kan ni koppla av på tu man hand i romantikens tecken.

 
Söderköpings Brunn

Söderköping, Östergötland

Söderköpings Brunn

En ljuvlig skärgård, en unik vattenfarled och ett anrikt kurhotell är mer än vad de flesta svenska småstäder kan visa upp. Gör som många andra - kom till Söderköpings Brunn för en underbar upplevelse!

 

Toftaholm, Småland

Toftaholm Herrgård

På Toftaholm Herrgård står gästen och den förstklassiga maten i centrum. Herrgården ligger i en mycket vacker och lugn miljö på sjön Vidösterns strand. Ett stenkast från E4:an strax söder om Värnamo, med närhet till både glas- och möbelriket samt två fina golfanläggningar. Vinkällaren erbjuder upptäckarglädje, relaxavdelningen lockar med skön avkoppling och de 45 charmiga och bekväma hotellrummen är alla individuellt inredda i klassisk herrgårdsstil.

 

 
Albert Hotell

Trollhättan, Västergötland

Albert Hotell

Albert Hotell är smått berömda för sin goda mat, det personliga bemötandet och den genuina atmosfären. Storslaget och myspysigt på samma gång, sprakande brasor och gedigen matlagning inför öppna ridåer. Som gäst får du något utöver det vanliga, upplevelser som berör alla dina sinnen.

 
Klockargården i Tällberg

Tällberg, Dalarna

Klockargården i Tällberg

Välkommen till ett upplevelsehotell, mitt i Siljansbygden och med en mångfald av aktiviteter, kultur & nöje. Klockargården Hotell är vardagslyx och dalaromantik i traditionsrik folkloremiljö med mycket att göra och se.

Vänligen uppmärksamma att upplevelsen inte kan bokas mellan midsommar och vecka 32 samt under högtidshelger då paketets innehåll inte erbjuds under dessa perioder.

  
Österbybruks Herrgård Gammel Tammen

Österbybruk, Uppland

Österbybruks Herrgård Gammel Tammen

Österbybruk Herrgård kan mäta sig med de vackraste turistorterna i vårt land. För den som vill uppleva något annorlunda är trakten ett fynd. En anrik kulturbygd med intressanta byggnadsverk och en natur med både odlade och orörda marker för promenader och sport.