Här är våra tillgängliga orter för Kajaktur med guide.

Bohuslän 
Här går turen till den vackra miljön vid Bassholmens naturreservat. Eftersom vattnet nästan alltid är lugnt passar turen nybörjaren. Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där du kontinuerligt lär dig sånt som du sedan kommer att ha nytta av när du vill fortsätta paddla.

Halmstad 
Följ med på en berikande grundkurs i kajakpaddling. Under dagen får du lära dig de viktiga grunderna i paddlingsteknik och säkerhet för att sedan själv kunna känna dig trygg på vattnet. Du får bland annat prova på räddningsövningar och olika styrtag. Kursen hålls i underbar miljö på en sjö i närheten av Halmstad. För mer erfarna paddlare finns en fortsättningskurs på havet.

Karlskrona
Här väntar en härlig kvällstur i Karlskrona stad samt i dess vackra men ändå lättillgängliga skärgård. För dig som är en van paddlare finns möjlighet att testa surfski istället för vanlig kajak. Du kan även testa olika typer av paddlar, ex vingpaddel hybrid eller kolfiber. Paddelturen går längs med öbandet vid Karlskrona city, eller längs öarna i skärgården. Turen anpassas alltid efter gästens önskemål. Under alla turer fotograferas gästerna och bilderna skickas via mail efteråt. Om det skulle vara dåligt väder den bokade dagen, går det även bra att byta kajakpaddling mot mountainbike-cykling i skärgård eller trollskog.

Malmö 
Välj mellan paddlingar med lite olika inriktning i Malmöområdet, lämpliga både för nybörjare och dem som redan paddlar. Välj mellan en prova-på tur i Malmö, sälsafari där ni paddlar för att se sälar i Falsterbobukten eller en äventyrspaddling med lite mer "action" med kajaksurfing och eskimosväng.

Nyköping - Oxelösund
Kom till Oxelösunds fridfulla skärgård en timme söder om Stockholm. Njut av en härlig heldagspaddling med rutinerade guider. Här kommer ni snabbt ut i ytterskärgården eller så kan ni paddla mer skyddat beroende på gruppens erfarenhet. Under turen görs en eller två pauser på vackra skärgårdsöar där ni avnjuter en matigare baguett med fika och frukt. 

Tiveden 
Njut av paddling i unika Tivedens nationalpark, turen startar i sjön Trehörningens lugna vatten. Här väljer guiden en tur som passar er och narturen just idag. Ni passerar vackra vitsand och bäverhyddan innan det är dags för att gå iland för att bada och fika sedan är det dags att paddla vidare.

Umeå- Midnattspaddling special 
Upplev Umeås vackra skärgård i den magiska norrländska sommarnatten! Turen inkluderar transfer från Umeå till Karlsborg eller Skeppsvik och enklare förtäring ingår. Tillsammans med kunnig guide glider ni fram bland kobbar och skär i den yttersta skärgården och njuter av den lugna och ljusa atmosfären.

Vätterns skärgård
Här får ni uppleva Vätterns klara vatten, turen stratar vid Vätterns nordvästra strand i lugnt vatten. Därefter går turen till den vackra ytterskärgården och ni passerar Ombo öars lugna och badvänliga klippor. Strandhugg med tid för bad och fika ingår givetvis.

Åre
Här är den perfekta chansen att prova forspaddling på ett enkelt sätt. Turen går oftast i Lövstaströmmarna och passar för dig som är nyfiken på vad forspaddling är för något. Guiden lär ut grunderna om forsar, paddelteknik och 
säkerhetstänkande. Därefter paddlar gruppen en lättare fors som kommer att vara mer än tuff nog när man väl sitter mitt i forsen. Fika ingår.