Här är våra tillgängliga anläggningar för Spadag deluxe:

Loka Brunn

Grythyttan

Loka Brunn

Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av i fantastisk miljö. Nu är det din tur!

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas sön-fre.

 
Sätra Brunn

Sala

Sätra Brunn

På Sätra Brunn utlovas lugn och ro för dina sinnen. I badhuset bygger de på detta med rogivande musik och tända ljus, som knappt är märkbart, men avkopplande. När kroppen stimuleras av sinnesintryck som stimulerar vårt lugn och ro system, ökar vårt välbefinnande.

 
Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad

Vid Nötholmen i Strömstad har ett nytt och spännande hotell växt upp. Här finns ett aktivitetsutbud och smart mat och dryck som man inte tröttnar på i första taget. Vill du ge dig ut till sjöss eller ta en golfrunda så hittar du dessa aktiviteter precis utanför dörren.

 
Selma Spa+

Sunne

Selma Spa+

Selma Spa+ är ett av Nordens största spa. Anläggningen har ett brett utbud av behandlingar, träningspass och aktiviteter för såväl stora som små. I restaurangen serveras gourmetmat ackompanjerad av helt fantastiska viner.

 
Badhotellet Konferens & Kurhotell

Tranås

Badhotellet Konferens & Kurhotell

Är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Det var hit det fina folket från storstaden i svunna tider reste när de ville skämma bort sig ordentligt. Upplev denna perfekta tillflyktsort för både kropp och själ. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron. Spa-avdelningen är omsorgsfullt renoverad för att bevara den historiska känslan. Oavsett om du kommer över dagen eller stannar över natten kommer den härliga känslan och stämningen från Badhotellet att hänga med under en lång tid.

Comwell Varberg Kurort

Varberg

Varbergs Kusthotell

Kom nära havet och ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni. Njut av vår härliga inne- och utomhusmiljö som gör din vistelse till en höjdpunkt.

Viktigt: Spadagspaketen är i regel tillgängliga mån-fre. Bokningar på helger tas emot i mån av plats.