Tillgängliga anläggningar för Spadag klassisk:

Skepparholmen Nacka

Stockholm

Skepparholmen Nacka

Om du söker ett spa nära Stockholm är Skepparholmen Nacka en oas bland livets alla förpliktelser och måsten. Här blir du omhändertagen med omtanke. På vårt spa är du ett med naturens alla nyanser - bara 20 minuter från Stockholm. Vi får dig att längta tillbaka...

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas torsdagar 9-12 eller 12-16 och fredagar kl 9-12. I paketet ingår även ett spakit.

 
Elements Spa

Stockholm

Elements Spa

Att vara i sitt rätta element innebär att känna sig tillfreds, må bra, trivas. Vad som får en att må bra varierar från dag till dag. Ena dagen kan det vara ett ordentligt gympass och andra dagen att få hänga vid poolkanten, titta ut över trädtopparna och andas en stund. En dag kan det vara en välbehövlig partykväll och en annan lite tid utanför ekorrhjulet med den man lever med. Och vissa dagar trivs man allra bäst med att få vara lite för sig själv.

Elements Spa är till vardags lugnt och stilla och mot helgen mer livligt. Men alltid hjärtligt och en plats att fylla på med energi. Spat hittar du på Clarion Hotel Stockholm och passar perfekt för att kombinera spabesöket med storstaden.

Viktigt: Spadagspaketet kan bokas på vardagar.

 
Söderköpings Brunn

Söderköping

Söderköpings Brunn

En ljuvlig skärgård, en unik vattenfarled och ett anrikt kurhotell är mer än vad de flesta svenska småstäder kan visa upp. Kom till Söderköpings Brunn för en underbar spaupplevelse!

Viktigt: Spadagspaketen är i regel tillgängliga tis-tors. Bokningar fre-lör tas emot i mån av plats. 

Comwell Varberg Kurort

Varberg

Varbergs Kusthotell

Kom nära havet och ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni. Njut av vår härliga inne- och utomhusmiljö som gör din vistelse till en höjdpunkt.

Viktigt: Spadagspaketen är i regel tillgängliga mån-fre. Bokningar på helger tas emot i mån av plats.