Tillgängliga anläggningar för Spadag klassisk:

Skepparholmen Nacka

Stockholm

Skepparholmen Nacka

Om du söker ett spa nära Stockholm är Skepparholmen Nacka en oas bland livets alla förpliktelser och måsten. Här blir du omhändertagen med omtanke. På vårt spa är du ett med naturens alla nyanser - bara 20 minuter från Stockholm. Vi får dig att längta tillbaka...

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas torsdagar 9-12 eller 12-16 och fredagar kl 9-12. I paketet ingår ett spa-kit från Kerstin Florian.

 
Elements Spa

Stockholm

Elements Spa

Att vara i sitt rätta element innebär att känna sig tillfreds, må bra, trivas. Vad som får en att må bra varierar från dag till dag. Ena dagen kan det vara ett ordentligt gympass och andra dagen att få hänga vid poolkanten, titta ut över trädtopparna och andas en stund. En dag kan det vara en välbehövlig partykväll och en annan lite tid utanför ekorrhjulet med den man lever med. Och vissa dagar trivs man allra bäst med att få vara lite för sig själv.

Elements Spa är till vardags lugnt och stilla och mot helgen mer livligt. Men alltid hjärtligt och en plats att fylla på med energi. Spat hittar du på Clarion Hotel Stockholm och passar perfekt för att kombinera spabesöket med storstaden.

På spat finns en härlig relaxpool som har en utomhusdel med en slående utsikt. Inne på relaxen kan du njuta av såväl ång- och torrbastu. Starta gärna med att besöka vårt gym och/eller delta på något av våra yogapass (enligt schema, förbokas). I spaentrén ingår lån av morgonrock, tofflor och handduk samt frukt och te. I “Spadag klassisk” ingår även lunch som serveras inne på spat när du känner att hungern faller på. Vid fint väder har du även tillgång till vår solterrass i perfekt söderläge.

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas måndag-fredag. 

 
Sturebadet

Stockholm

Sturebadet

Med både stillhet och rörelse vill Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Viktigt: Lunch ingår ej på Sturebadet
Spadagspaketen kan bokas mån-fre.

 
Loka Brunn

Grythyttan

Loka Brunn

Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av i fantastisk miljö. Nu är det din tur!

Viktigt: Spadagspaketen kan bokas 8.00-12.00 eller 12.30-16.30.

 
Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad

Vid Nötholmen i Strömstad har ett nytt och spännande hotell växt upp. Här finns ett aktivitetsutbud och smart mat och dryck som man inte tröttnar på i första taget. Vill du ge dig ut till sjöss eller ta en golfrunda så hittar du dessa aktiviteter precis utanför dörren.

 
Selma Spa+

Sunne

Selma Spa+

SelmaSpa+ är ett av Nordens största spa. Anläggningen har ett brett utbud av behandlingar, träningspass och aktiviteter för såväl stora som små. I restaurangen serveras gourmetmat ackompanjerad av helt fantastiska viner.

 
Söderköpings Brunn

Söderköping

Söderköpings Brunn

En ljuvlig skärgård, en unik vattenfarled och ett anrikt kurhotell är mer än vad de flesta svenska småstäder kan visa upp. Kom till Söderköpings Brunn för en underbar spaupplevelse!

Viktigt: Spadagspaketen är i regel tillgängliga tis-tors. Bokningar fre-lör tas emot i mån av plats.

 
Badhotellet Konferens & Kurhotell

Tranås

Badhotellet Konferens & Kurhotell

Är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Det var hit det fina folket från storstaden i svunna tider reste när de ville skämma bort sig ordentligt. Upplev denna perfekta tillflyktsort för både kropp och själ. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron. Spa-avdelningen är omsorgsfullt renoverad för att bevara den historiska känslan. Oavsett om du kommer över dagen eller stannar över natten kommer den härliga känslan och stämningen från Badhotellet att hänga med under en lång tid.

 
Comwell Varberg Kurort

Varberg

Varbergs Kusthotell

Kom nära havet och ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni. Njut av vår härliga inne- och utomhusmiljö som gör din vistelse till en höjdpunkt.

Viktigt: Spadagspaketen är i regel tillgängliga mån-fre. Bokningar på helger tas emot i mån av plats. 

 
Ästad gård - Tvååker

Tvååker

Ästad Vingård - Tvååker

Unna dig själv och någon du tycker om en vistelse på Ästad Vingård, Sveriges näst största vingård. Rustik elegans och jordnära njutning finns med i allt- från de annorlunda och roliga aktiviteterna till maten, vingården, boendet och miljön. Här får ni njuta av Sinnenas spa med bastu, varmbad och bad i kristallklart källvatten. Menyerna växlar mellan årstiderna och tillagas omsorgsfullt på säsongens bästa råvaror. Vi skapar våra rätter på endast svenska råvaror och gärna handplockade från odlare i trakten. Kom hit och känn själv, andas ut och njut!