Här är våra tillgängliga anläggningar för Spaweekend 

Skepparholmen Nacka

Stockholm

Skepparholmen Nacka

Om du söker ett spa nära Stockholm är Skepparholmen Nacka en oas bland livets alla förpliktelser och måsten. Här blir du omhändertagen med omtanke. På vårt spa är du ett med naturens alla nyanser - bara 20 minuter från Stockholm. Vi får dig att längta tillbaka...

 
Färna Herrgård & Spa

Skinnskatteberg

Färna Herrgård & Spa

En oas i Bergslagen med prunkande trädgårdar, ett riktigt spa, gourmetmat och utomordentlig shopping. Allt detta är Färna Herrgård & Spa.

 
Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad

Vid Nötholmen i Strömstad har ett nytt och spännande hotell växt upp. Här finns ett aktivitetsutbud som räcker i flera dagar, samt smart mat och dryck som man inte tröttnar på i första taget. Vill du ge dig ut till sjöss eller ta en golfrunda så hittar du dessa aktiviteter precis utanför dörren.

 
Selma Spa+

Sunne

Selma Spa+

SelmaSpa+ är ett av Nordens största spa. Anläggningen har ett brett utbud av behandlingar, träningspass och aktiviteter för såväl stora som små. I restaurangen serveras gourmetmat ackompanjerad av helt fantastiska viner.

 
Comwell Varberg Kurort

Varberg

Varbergs Kusthotell

Kom nära havet och ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni. Njut av vår härliga inne- och utomhusmiljö som gör din vistelse till en höjdpunkt.