Studentpresenter

Uppvakta studenten med en oförglömlig upplevelse. Här finns examenspresenter för alla, oavsett om de föredrar avkoppling eller äventyr.

  Hittade inget

  Ge bort en upplevelse som studentpresent

  Att ta studenten är verkligen en så otroligt häftig händelse och något som den som tar studenten absolut kommer minnas för resten av livet. Det är den punkt i livet när man verkligen tar ett steg ut i vuxenlivet och kanske för första gången själv har möjlighet att styra över sitt eget liv.

  En så stor dag förtjänar givetvis att firas ordentligt och det gör man inte bättre än med en fantastisk studentpresent. Hos oss hittar mängder av fantastiska gåvor i form av upplevelser att överraska studenten med.

  Tips på presenter till studenten

  Behöver du tips på present till studenten har du kommit helt rätt. Vi vet nämligen att de flesta, om inte alla, uppskattar att bli överraskade med något oväntat.

  Nedan kommer exempel på bra studentpresenter:

  • En fartfylld upplevelse - Fallskärmshoppning, Bodyflight, gokart eller terrängkörning är några utav de fartfyllda upplevelser som du hittar hos oss på Live it.
  • En avkopplande massage - I kategorin för massage och behandlingar hittar du en mängd olika paket som passar de allra flesta. 
  • Middagspaket - Hos oss hittar du färdiga middagspaket på en mängd olika restauranger som passar de allra flesta smaker.
  • Teater eller standup - Att ge bort en helkväll på teater eller standup är en uppskattad gåva som ger ett minne för livet.

  Studentpresenter till kille & tjej

  Har du svårt att hitta rätt i djungeln av upplevelser och presenter till din student är det självklart ingen fara. Oavsett om det är en tjej eller kille du ska köpa en studentpresent till så har vi lösningen: Ett presentkort på valfritt belopp.

  Med våra presentkort kan mottagaren själv bestämma vilken upplevelse denna vill ha i studentpresent och har dessutom ett helt år på sig att utnyttja det.