Julklappsspelet

Ute efter prisvärda upplevelser till julklappsleken? Här har vi samlat tips på julklappar som passar utmärkt att ge bort i årets julklappsspel, oavsett om det är med familjen, släkten, kollegorna eller vännerna.

Filtrera

Hitta upplevelse

Bubbelprovning
Exklusivt hos Live it
Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Jönköping, Karlstad
Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Jönköping, Karlstad

Vad ska jag köpa för julklapp till julklappspelet?

Oavsett om du ska spela julklappsleken med vännerna, kollegorna, närmaste familjen eller släkten så passar en upplevelse att ge bort. Med vårt stora utbud finns det något för alla och mottagaren har möjlighet att välja fritt om hen vill byta julklapp eftersom vi har fri bytesrätt i ett år. Ett tips är att du ge bort en julklapp för två och bjuder med dig själv.

Tips på bra julklappar till Julklappsleken

  • Chokladprovning Online – Vem älskar inte choklad? Om du ger bort denna bjud med dig själv, så väntar en lyxig provning hemma i soffan.
  • Provningar – Vi har en mängd olika provningar, är hen intresserad av vin, whisky, glass, bubbel eller något annat? Hos oss hittar du allt detta och mycket mer.
  • Matlagningskurs – Gör någon riktigt glad med en digital kurs inom matlagning, välj bland ett brett utbud och hitta en kurs som du tror passar till deltagarna i spelet.
  • Rage Room – Behöver någon I spelet avreagera sig? En annorlunda typ av terapi som både är rolig och adrenalinfylld

Om du är osäker på vad du vill ge bort, välj ett presentkort

Passar inte någon av upplevelserna? Då rekommenderar vi ett presentkort med ett valfritt belopp där mottagaren får välja fritt bland Live its breda sortiment av upplevelsepresenter.