Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Ångtåg på Österlen med mat

st
695 kr
Köp
4.6 / 12 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

På sträckan Brösarp- S:t Olof kan du färdas tillbaka i tiden. I restaurangvagnen bjuds du på en välkomponerad tvårättersmeny samtidigt som bokskogar och vidsträckta vyer passerar förbi.  

  • Upplev Österlen
  • Tur med Ångtåg t/r
  • Välkomponerad mat med dryck signerad Stockeboda Gård
  • Genuina miljöer från dåtidens Sverige
Mer information

Upplevelsen Ångtåg på Österlen med mat

Kliv ombord på en fantastisk resa i tid och rum. På perrongen i Brösarp välkomnas ni med en välkomstdrink innan det är dags att kliva ombord på en resa bakåt i tiden. I den gamla restaurangvagnen är det uppdukat vid de 4-sitsiga borden, precis som förr finns det möjligheter att knyta nya bekantskaper över en bit mat. Tågresan är uppdelad i två etapper. På första sträckan serveras varmrätten med passande öl eller vin. På vägen tillbaka avnjuts desserten med tillhörande kaffe. Under resan tittar konduktören in och bjuder på intressant historia om tåget och järnvägen. Detta är en perfekt upplevelse för livsnjutaren som uppskattar genuina miljöer, god mat och dåtidens charm.

Turen utgår ifrån Brösarp och stannar i S:t Olof där det finns tid att kliva av och titta närmare på det välbevarade tåget. Från S:t Olof återvänder tåget mot Brösarp. Ta gärna med kameran för att dokumentera denna unika tågresa i stinsarna och lokförarens värld. 

Ort

Österlen

Kundrecensioner

5/5 Jane ‐ Jun 2017, Brösarp
Trevligt bemötande! Välkomstdrinkar och kanape

5/5 Michael ‐ Jun 2017, Brösarp
Denna upplevelse av att åka Ånglok (från Brösarp till ST. Olof) var helt fantastiskt och väckte många minnen från barndomen. Sedan var det bra mat och trevlig personal i restaurangvagnen. Denna upplevelse rekommenderas till 100%.

5/5 Jörgen ‐ Jun 2017, Brösarp
Fantastisk tågresa i det skånska landskapet, god mat i restaurangvagnen, ånglok! (1a resan för i år, dom hade inte fått upp airconditioningaggregaten, så rätt varmt efter ett tag i vagnen)

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med en, tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Vid hastigt uppkomna problem med ångloket kan ett diesellok behöva sättas in istället. I priset ingår biljett till Ångtåget. 

Tillgänglighet

Utvalda dagar under sommarhalvåret.

Varaktighet

Ca 1,5 timmar.

Antal deltagare

För 1 person. Upplevelsen utförs tillsammans med andra i grupp och ni kan behöva dela bord med andra sällskap.

Svar på vanliga frågor