Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Kör Aston Martin

st
995 kr
Köp
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Suktat efter drömbilarna i Bondfilmerna? Inte längre! Ta plats bakom ratten och upplev denna eleganta supersportbil.

  • Provkör en Bondbil
  • Vrålstark V8
  • 8 km körning på allmän väg
  • Personlig instruktör
Mer information

Upplevelsen Kör Aston Martin

Aston Martin har rötterna i motorsporten men mest känt är bilmärket kanske från James Bond-filmerna. Den stilrena elegansen kombinerat med sann sportbilsprestanda gör det lätt att förstå Agent 007s val av tjänstebil. De vackra linjerna i bilens design står i direkt kontrast till monstret under huven, en vrålande V8 som levererar enorm körglädje.

Upplevelsen utförs tillsammans med en erfaren instruktör som går igenom bilen. Därefter lämnas nycklarna över och det är dags att starta igång motorn och njuta av ljudet från V8-motorn. Även om man lämnar smokingen hemma så kommer man att kunna njuta av känslan som filmhjälte för en dag. 

Bilinformation
Observera att bilparken uppdateras kontinuerligt, dock med likvärdiga modeller. Aktuell modell:

Aston Martin Vantage V8 S
V8 på 430 hk
Toppfart: ca 305 km/h
Acceleration: 0-100km/h - 4,8 sekunder

Ort

Stockholm

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Körkort och nykterhet är naturligtvis krav, eventuella Dry Martinis intas på egen hand efter körningen. Bilen kan köras i automatläge.

Försäkring
Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk 20.000 kr

Klädsel/Utrustning

Vanlig klädsel, skor utan höga klackar. Smoking är givetvis välkommet.

Väder

Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Tillgänglighet

Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från slutet av april till oktober.

Varaktighet

Ca 8 km körsträcka.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för 1 person.

Svar på vanliga frågor