body flight stockholm
bodyflight göteborg
bodyflight flyga vindtunnel
bodyflight göteborg
Exklusivhos Live it

BodyFlight för två

4.6/ 3153 röster
 • Unik upplevelse - Tunnlarna håller absolut världsklass!
 • Luftströmmar på upp till 300 km/h
 • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
 • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter per person
1 295 SEK
1 295 SEK
Stockholm, Göteborg

  I världens främsta vindtunnlar får ni uppleva den otroliga sensationen av fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Under hela er upplevelse finns en instruktör med och ger vägledning och stöd. Synen att se sin vän sväva är lika oförglömlig som känslan när du själv gör det.

  Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Ta med en vän till en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som fallskärmshopp - utan att ni behöver hoppa ur ett flygplan.

  Upplevelsen börjar med ni checkar in och får en teoretisk genomgång av flygturen. Er personliga instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är hela 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter.

  När ni har fått på er overall, hjälm och skyddsglasögon är ni redo för att göra entré i BodyFlight-tunneln. Att se sin sväva runt och lyfta gör att man själv bara vill in och flyga. Upplevelsen ger er med stor sannolikhet mersmak, vilket märks inte minst på instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.

  Om vindtunnlarna

  En vertikal vindtunnel drivs av fläktar så starka att de ger luftströmmar på upp till 300 km/h. Det är tillräckligt för att personer upp till 120 kg ska kunna sväva fritt i luften. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga. Och det utan att kasta sig ut från ett flygplan

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 3 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

  • Utrustning

   Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Overall, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats.

  • Väder

   Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Året runt valfri veckodag och valfritt klockslag. Din upplevelse måste förbokas.

  • Tidsåtgång

   Total tid för upplevelsen är ca 60-90 min inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 x 60 sekunder.

  • Deltagare

   Upplevelsen är för två personer och utförs i grupp tillsammans med andra.

  • Annan information

   Publik är välkommen att följa upplevelsen från området bredvid tunneln. Upplevelsen är Friskvårdsberättigad, lämna in underlag till din arbetsgivare.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier