Exklusivt hos Live it

BodyFlight för två

4.5 / 2906 röster
1 295 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev BodyFlight för två
  • Unik upplevelse - Tunnlarna håller absolut världsklass!
  • Luftströmmar på upp till 300 km/h
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter per person

BodyFlight för två

BodyFlight för två

4.5 / 2906 röster
1 295 kr

I världens främsta vindtunnlar får ni uppleva den otroliga sensationen av fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Under hela er upplevelse finns en instruktör med och ger vägledning och stöd. Synen att se sin vän sväva är lika oförglömlig som känslan när du själv gör det.

BodyFlight för två

Upplev BodyFlight för två

  • Unik upplevelse - Tunnlarna håller absolut världsklass!
  • Luftströmmar på upp till 300 km/h
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter per person

Upplevelsen BodyFlight - indoor skydiving

Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Ta med en vän till en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som fallskärmshopp - utan att ni behöver hoppa ur ett flygplan.

Upplevelsen börjar med ni checkar in och får en teoretisk genomgång av flygturen. Er personliga instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är hela 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter.

När ni har fått på er overall, hjälm och skyddsglasögon är ni redo för att göra entré i BodyFlight-tunneln. Att se sin sväva runt och lyfta gör att man själv bara vill in och flyga. Upplevelsen ger er med stor sannolikhet mersmak, vilket märks inte minst på instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.

Om vindtunnlarna

En vertikal vindtunnel drivs av fläktar så starka att de ger luftströmmar på upp till 300 km/h. Det är tillräckligt för att personer upp till 120 kg ska kunna sväva fritt i luften. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga. Och det utan att kasta sig ut från ett flygplan

Mer om upplevelsen

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Overall, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Året runt valfri veckodag och valfritt klockslag. Din upplevelse måste förbokas.

Total tid för upplevelsen är ca 60-90 min inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden är 2 x 60 sekunder per person.

Upplevelsen är för två personer och utförs i grupp tillsammans med andra.

Annan information
Publik är välkommen att följa upplevelsen från området bredvid tunneln.

Friskvård
Upplevelsen är Friskvårdsberättigad, lämna in underlag till din arbetsgivare.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 3 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Kundrecensioner

Jag gav den till 15-årigt barnbarn, vi var många som skulle titta. Min son bestämde sig då också för att flyga. Båda var jättenöjda och vi åskådare också!

Lillebil, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Mottagandet, introduktionen, flygturen var bra. Mindre bra; Jag bokade för mig själv och köpte till flygning för en extra person. Jag kunde bara ange mitt eget namn men inte den andra personens namn i anmälningsformuläret. Fast... egentligen spelar det kanske ingen roll?????

Vilgot, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Väl uppstyrt. Väldigt proffsigt, vi kände oss trygga genom hela upplevelsen!

Elin, April 2022
Utfördes i: Göteborg

Rekommenderade upplevelser

Flyboard
Stockholm, Göteborg (Stenungsund), Gävle, Jönköping, Öland
Stockholm, Göteborg (Stenungsund), Gävle, Jönköping, Öland