Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Skriv din egen bok
  • 52 veckor kursplan med övningar för skrivande på egen hand
  • 5 valfria författarkvällar
  • 1 år Skrivstuga med digitala träffar varannan vecka
  • Lektörstöd
  • Ett tryckt exemplar av din bok
Hela landet

Skriv din egen bok

Att skriva kan vara inspirerande, kreativt och utvecklande men kan också vara frustrerande, krävande och svårt att få tid till. Det här är upplevelsen som gör att skrivandet blir av, blir roligt och blir bra. Hela vägen fram till en alldeles egen bok i handen.

Hela landet
Skriv din egen bok

Upplev Skriv din egen bok

  • 52 veckor kursplan med övningar för skrivande på egen hand
  • 5 valfria författarkvällar
  • 1 år Skrivstuga med digitala träffar varannan vecka
  • Lektörstöd
  • Ett tryckt exemplar av din bok

Startpaket - Allt som behövs för att skriva och ge ut din bok

Det här är ett startpaket med en väl utarbetad kursplan som på ett lättsamt sätt uppmuntrar till skrivande. På egen hand men också tillsammans med andra under digitala träffar och författarledda kvällar. Hitta skrivrutinen och inspireras av experter inom olika litterära områden. Den här upplevelsen gör skrivandet roligare, bättre och att det blir av - hela vägen fram till sista sidan i en egen bok.

Kursplan
Kursplanen är framtagen enligt beprövade metoder och strukturerar skrivandet, enkelt uttryckt i tre steg; Planera, skriv och färdigställ.

Författarkvällar
Författarkvällarna leds av erfarna och prisbelönta författare, skrivpedagoger och lektörer med olika teman. Under ca tre timmar hålls samtal, utbildning och skrivövningar. Allt är kravlöst och opretentiöst, välj själv hur aktiv du vill vara. 5 st valfria författarkvällar ingår.

Skrivstuga
Det bästa sättet att skapa en skrivrutin, träffa andra skribenter och utbyt idéer, texter och få feedback. 1 års prenumeration (sker varannan vecka) skrivstuga ingår.  

Lektörstöd
Två sidor textrespons från professionella lektörer. Huslektörer är Sara Svensson, Johan Carle och Gilly Nyström. Denna del brukar beskrivas som ovärderlig för aspirerande författare.

Publicering
Boken blir publicerad på egenutgivarförlaget Books On Demand och får ett ISBN och kommer att finnas ute till försäljning i de stora bokaffärerna online.

Mer om upplevelsen

Internetuppkoppling och dator med webbläsare. Författarkvällarna sker via Zoom.

Uppstart varje månad, därefter schemalagda aktiviteter.

Kursplanen är 52 veckor.

Upplevelsen är för en person. De digitala författarkvällarna och skrivstugan utförs digitalt tillsammans med andra deltagare.

Upplevelsen utgår från en färdig bok om ca 200 sidor. Böcker med väldigt många bilder kan ha en tillkommande tryckkostnad och betalas då direkt till upplevelsearrangör.

Inför utförandet

Boken trycks och ges ut på egenutgivarförlag. Boken får ett ISBN och blir därmed tillgänglig i de stora bokaffärerna online samt bibliotekens databas.

Kundrecensioner

Vi har för tillfället inga kundrecensioner för denna upplevelsen.

Rekommenderade upplevelser