Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Fotbollsbumpers

Kontakta gärna Live it för mer information och prisuppgifter.

För er som gillar att hitta på annorlunda, roliga aktiviteter med kompisar och kollegor är det här den perfekta upplevelsen. Många skratt utlovas i denna galna upplevelse.

  • Spring, studs och skratt
  • Spela turnering eller vänskapsmatch
  • Instruktörer hjälper er med tips
  • 500kr/person minimum 10 personer

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen Bumper Fotboll

Samla ihop vännerna och gör er redo för en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Reglerna är precis som i vanlig fotboll men utförandet skiljer sig en hel del. Istället för att dra på sig matchtröjan innan avspark så fästs en gigantisk bumperboll på överkroppen. Ingen risk för hands med andra ord. En Bumperboll kan liknas med en stor badboll som tål både bumpar och studsar. Ofta brukar en snygg tackling ge minst lika mycket jubel som ett skott i krysset. Speltiden är ca 1 timme, antal matcher bestämmer ni själva utifrån ert val av spelprogram. Möjlighet finns att dela in sig i flera lag och spela turnering. Era instruktörer är domare och håller koll på både resultat och studsande spelare. För de stora kompisgängen rekommenderar vi att ni spelar en turnering. Gör er redo för en spektakulär utmaning som är minst lika rolig för spelarna som åskådarna.

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Askersund, Boden, Borås, Båstad, Falkenberg, Falköping, Halmstad, Helsingborg, Härnösand, Jönköping, Karlskoga, Karlstad, Kristianstad, Kristinehamn, Landskrona, Lidköping, Luleå, Lund, Mariestad, Piteå, Skellefteå, Skövde, Sundsvall, Trelleborg, Umeå, Varberg, Ystad, Åhus, Älvsbyn, Örebro.

Dela


Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan
Fotbollsbumpers

* obligatoriska fält
Inför Utförandet
Viktig information

Minimiålder 14 år. Gravida personer kan ej delta. Tänk på att Fotbollsbumpers är olämpligt för personer med rygg- och nackrelaterade besvär. Matcherna spelas utomhus på gräs- eller konstgräsplan.

Klädsel/Utrustning

Träningskläder. Fotbollsskor utan skruvdobb får användas. Vanliga träningsskor fungerar utmärkt. Ta med vattenflaskor, det kommer att uppskattas efter matcherna.

Tillgänglighet

Året runt

Varaktighet

Varje match tar ca 1 timme (2x20 min plus paus, eller en turnering med kortare matcher där alla lag möter varandra).

Antal deltagare

Minimum ca 10 personer, deltagarna delas upp i lag om minst 4 personer. Efter önskemål kan turneringar för upp till 100-tals deltagare ordnas.

Annan information
Åskådare är välkomna att se på. Upplevelsen är minst lika rolig för åskådare som för deltagare.