Camp Järvsö Glamping
Camp Järvsö Glamping
Camp Järvsö Glamping
Exklusivhos Live it

Camp Järvsö Glamping

3.9/ 9 röster
 • Övernattning i Glampingtält för två vuxna
 • Upp till två barn kan medfölja utan extra kostnad
 • Frukost & middag
 • Fri tillgång till alla faciliteter och ledarledda pass
 • Komplett träningsresort i vacker miljö
3 695 SEK
3 695 SEK
Järvsö

  Camp Järvsö är en plats för smak, sinne, pulstoppar och djupa andetag. Här erbjuds varierande former av rörelse, energi och avkoppling. Med en mängd faciliteter finns något för alla och träningsledarna är några av landets populäraste profiler inom träning, hälsa och välmående.

  På Camp Järvsö samlas människor kring hälsa, träning och mat – var och en med egen startgrop och ett eget målsnöre. Alltihop i en vidunderligt vacker miljö med rum för både insikt och utblick. 

  Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Varva aktiviteter i Järvsöbacken med att träna i fullt utrustat gym, delta i ledarledda pass inom yoga, fys, dans, rörlighet och kondition. Under alla helger erbjuds ett flertal ledarledda pass och under alla lov så erbjuds träning och aktiviteter för hela familjen. På egen hand kan ni utmana er på klätterväggen, ta er ut på  Kalvsjön, upptäck våra Nordiska Djur i skogen, träna, spela eller lek i den fullt utrustade gymnastiksalen, utnyttja allt Camp Järvsös Outdoor Arena erbjuder, tänd en eld och grilla på grillplatserna och avsluta dagen med Spa á la Camp Järvsö, dvs vedeldad bastu och ett uppfriskande dopp i sjön!

  Camp Järvsö är en Hälsingegård med anor från 1600-talet och har renoverats varsamt för att skapa ett lugnt, avkopplande boende med alla bekvämligheter. Här bor ni i de populära Glampingtälten, en glamorös form av campingtält. Ombonade och läckert inredda tält uppbyggda på egna altaner tätt intill de omgivande träden. Tälten är hela fem meter i diameter och rymmer sängar, förvaring, kylskåp och mysig belysning. Bara boendet är en upplevelse i sig.

  Maten är viktig på Camp Järvsö, den ska vara god, vällagad och ge både energi och inspiration. Den egna restaurangen använder gärna råvaror från Hälsingland och med inspiration från Medelhavets kök skapas spännande smaker och kompositioner.

  Välkomna till vackra Hälsingland och Camp Järvsö där ni får träna, andas och umgås!

  Prisgaranti

  Mer information

  • Utrustning

   Träningskläder efter säsong och väder. Glöm inte badkläder för att kunna använda bastun.

  • Väder

   Ej väderberoende

  • Tillgänglighet

   Maj - september. Utöver det breda grundprogrammet erbjuder Camp Järvsö särskilda temahelger och events under året. Pristillägg för vissa teman och events kan förekomma, fråga i samband med bokning.

  • Tidsåtgång

   En natt.

  • Deltagare

   Gäller för två vuxna, Glampingtälten har plats för 2-4 personer och barn upp till 17 år bor (i utdragbara sängar) äter och deltar i aktiviteter utan kostnad.

  • Annan information

   Bokning under särskilda temahelger och events görs mot tillägg och i mån av plats. Exempel på teman som kan förekomma: Yogahelger, Skicamps, Kampsport, Padel, dans, löpning m.m. Temahelgerna leds av välkända profiler inom aktuellt tema.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier