Göra egen parfym

4.1 / 22 röster
1 145 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Göra egen parfym
  • Tillverkning och design av en personlig parfym
  • Professionell handledning
  • Fika och kurskompendium ingår
  • 5 ml egen parfym att ta med hem

Göra egen parfym

Göra egen parfym

4.1 / 22 röster
1 145 kr

Människan har sedan antiken använt parfym för att dofta gott och i butikerna finns idag en uppsjö av olika dofter att välja mellan. Men den som inte vill lukta som kändisarna har nu chansen att få designa och skapa sin egen unika parfym!

Inline - Göra egen parfym

Upplev Göra egen parfym

  • Tillverkning och design av en personlig parfym
  • Professionell handledning
  • Fika och kurskompendium ingår
  • 5 ml egen parfym att ta med hem

Designa din egen doft

Upplevelsen börjar med en genomgång om den naturliga parfymens historia och hur en parfym är uppbyggd, om toppnoter, basnoter samt eteriska oljors funktion och påverkan på oss. Du får sedan lukta dig igenom en mängd dofter och betygsätta dessa för att avgöra vad som passar just dig. Utifrån de dofter som tilltalar dig mest får du med handledning sedan skapa din helt egen parfym av vilken du får 5 ml att ta med dig hem!

Mer om upplevelsen

Året runt på utvalda datum.

Ca 4-5 timmar.

Upplevelsen är för en person och utförs i grupp.

Inför utförandet

Tänk på att aktiviteten kan vara opassande vid allergi.

Kundrecensioner

Rolig mysig grej att göra med sin partner. När jag tänker på parfym tänker jag dock alkohol-baserat och detta var aromoljor. Men det var roligt att dofta på alla 100 flaskor och betygsätta innan man börjar skapa sin unika produkt utifrån sina 10-15 favoriter. Upplevelsen pågick i 4,5h men ändå var det svårt att hinna få en bra balans på sin produkt i slutet då näsan är trött och det doftar mycket i lokalen från alla andeas oljor. Verkligen mysig och rolig sak att göra med sin partner oavsett, men önskar vi hade hunnit göra om några varianter av blandningar i slutet så man inte sitter där med en doft som man inte kan/vill använda ifall man råkar blanda fel eller ångrar sig. Min flickväns produkt hade kaneldoft och den blev så stark att det inte gick att förändra utan att det forf var superdominant. Vi hade behövt göra om den, för nu kommer hon inte använda den vilket ät jättetråkigt! Men vill betona att det inte var den gulliga kursledarens fel, som var extremt duktig/hjälpsam och kunnig. Det tog bara för lång tid med det viktiga utvalet i slutet, så det fanns ingen tid kvar till finlir, så tänk på detta! Mysigt och kul som sagt, men svårt att få en produkt som är användbar ifall man inte jobbar snabbt med första momenten och får tid att jobba på själva produkten.

Carl, Oktober 2019
Utfördes i: Johanneshov

Kursledaren var mycket glad, kunnig, inspirerande, lugn och tog sig god tid med oss deltagare. En avslappnande, stressfri och väldoftande upplevelse.

Maria, Juni 2019
Utfördes i: Johanneshov

Det var en mycket personlig upplevelse där jag kände att ansvarig hade mycket tid att hjälpa mig. Hon var super kunnig och duktig på parfymer. Rekommenderar gärna henne och upplevelsen! Bokningen var inte alls bra, att det inte finns ett boknings schema på Livit som både ansvarig för upplevelsen och deltagare kan se gjorde att det skulle koordineras utanför Livit. Detta upplevde jag som Mycket negativt och jag var mycket tveksam till hela upplevelsen då koordineringen hade skett dåligt.

Amanda, Mars 2019
Utfördes i: Johanneshov

Rekommenderade upplevelser

Silversmide
Stockholm, Göteborg, Malmö, Motala, Uppsala
Stockholm, Göteborg, Malmö, Motala, Uppsala