Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Digital Room Escape
  • Upplev de senaste inom escape room genren - Mystiska kistan
  • Spela var ni vill!
  • För upp till 5 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Roligt, spännande och kreativt
  • Inga förkunskaper - alla kan spela
Hela landet

Digital Room Escape

Upplev en ny, spännande variant av ett fängslande Escape Room-äventyr. Ni spelar via länk och styr er egen game master som är era händer i detta unika koncept. Er grupp ställs inför mysterier, gåtor och obesvarade frågor. Använd ledtrådar, föremål, logik och kreativitet för att klara ert uppdrag innan det är för sent...

Hela landet
Inline - Digital Room Escape

Upplev Digital Room Escape

  • Upplev de senaste inom escape room genren - Mystiska kistan
  • Spela var ni vill!
  • För upp till 5 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Roligt, spännande och kreativt
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Upplevelsen Digital Room Escape - Puzzle Chest

Nu finns möjligheten att uppleva de populära Escape Room-spelen online tillsammans med vännerna. I detta nya koncept har ni er egen game master som är era händer, instruera game mastern och lös de olika gåtorna för att klara ert uppdrag. Ni bokar er tid och spelet sker live med er egen game master som era händer i rummet och ni som "Puppet Masters" bakom skärmen - antingen tillsammans hemma, på café, stranden eller i parken. Eller kanske alla dessa ställen? Ni kan spela upp till fem personer samtidigt var ni vill!

Att spela tillsammans med vännerna i detta spännande äventyr är både utmanande och roligt. Samarbeta i gruppen och överlista gåtor, pussel och mysterier för att klara ert uppdrag. Kan ni hitta ledtrådarna och lösa kistans mysterium innan tiden runnit ut?

Digital Room Escape är idag ett spel som heter Coming Home, ni har ärvt ett hus från en avlägsen släkting och plötsligt en dag kommer en mystisk kista till er. Instruktören ger en genomgång innan ert uppdrag och har möjlighet att ge ledtrådar om ni kör fast. Efter avslutad upplevelse får ni även feedback från ert uppdrag. Trots att detta är en ofarlig aktivitet vill vi ändå varna för att det är mycket beroendeframkallande då kickarna efter avklarat uppdrag ger en svårslagen känsla som ni tar med er i gruppen. Välkomna till en riktigt utmanande upplevelse att dela med vännerna!

Mer om upplevelsen

Dator med mikrofon/headset, webbläsare och internetuppkoppling.

Året runt

Total tid för upplevelsen är ca 80 min inklusive genomgång före och efter upplevelsen. Tid i rummet är 60 minuter.

Upplevelsen är för upp till 5 personer (samma pris oavsett antal deltagare). Ni spelar endast tillsammans med era vänner och ej med andra deltagare.

Är ni ett företag och/eller som vill spela i större grupp? Vänligen kontakta oss på b2b@liveit.se 

Vid bokning får ni en länk skickad till er som aktiveras vid er bokade tid. Via länken får ni instruktioner av er Game master samt spelar spelet. Inga installationer av program krävs utöver webbläsare.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 15 år. Instruktörerna (Game Masters) pratar engelska, grundläggande engelska kunskaper räcker för att utföra upplevelsen.

Kundrecensioner

Funkade bra. Bra genomgång. Bra förklaring.

Andreas, Mars 2021
Utfördes i: Hela landet

Det var rolig och klurig. Den endas problem var att det känns lite konstigt att säga någon vad ska hen göra med lådan. Så är det när det är virtual spel. Men absolut det var en rolig upplevelse.

Heidi, Februari 2021
Utfördes i: Hela landet

Tydliga instruktioner, trevligt bemötande. Bra upplägg digitalt!

Matilda, Februari 2021
Utfördes i: Hela landet

Rekommenderade upplevelser