Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Digital Room Escape
  • Upplev de senaste inom escape room genren - Mystiska kistan
  • Spela var ni vill!
  • För upp till 5 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Roligt, spännande och kreativt
  • Inga förkunskaper - alla kan spela
Hela landet

Digital Room Escape

Upplev en ny, spännande variant av ett fängslande Escape Room-äventyr. Ni spelar via länk och styr er egen game master som är era händer i detta unika koncept. Er grupp ställs inför mysterier, gåtor och obesvarade frågor. Använd ledtrådar, föremål, logik och kreativitet för att klara ert uppdrag innan det är för sent...

Hela landet
Inline - Digital Room Escape

Upplev Digital Room Escape

  • Upplev de senaste inom escape room genren - Mystiska kistan
  • Spela var ni vill!
  • För upp till 5 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Roligt, spännande och kreativt
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Upplevelsen Digital Room Escape - Puzzle Chest

Nu finns möjligheten att uppleva de populära Escape Room-spelen online tillsammans med vännerna. I detta nya koncept har ni er egen game master som är era händer, instruera game mastern och lös de olika gåtorna för att klara ert uppdrag. Ni bokar er tid och spelet sker live med er egen game master som era händer i rummet och ni som "Puppet Masters" bakom skärmen - antingen tillsammans hemma, på café, stranden eller i parken. Eller kanske alla dessa ställen? Ni kan spela upp till fem personer samtidigt var ni vill!

Att spela tillsammans med vännerna i detta spännande äventyr är både utmanande och roligt. Samarbeta i gruppen och överlista gåtor, pussel och mysterier för att klara ert uppdrag. Kan ni hitta ledtrådarna och lösa kistans mysterium innan tiden runnit ut?

Digital Room Escape är idag ett spel som heter Coming Home, ni har ärvt ett hus från en avlägsen släkting och plötsligt en dag kommer en mystisk kista till er. Instruktören ger en genomgång innan ert uppdrag och har möjlighet att ge ledtrådar om ni kör fast. Efter avslutad upplevelse får ni även feedback från ert uppdrag. Trots att detta är en ofarlig aktivitet vill vi ändå varna för att det är mycket beroendeframkallande då kickarna efter avklarat uppdrag ger en svårslagen känsla som ni tar med er i gruppen. Välkomna till en riktigt utmanande upplevelse att dela med vännerna!

Mer om upplevelsen

Dator med mikrofon/headset, webbläsare och internetuppkoppling.

Året runt

Total tid för upplevelsen är ca 80 min inklusive genomgång före och efter upplevelsen. Tid i rummet är 60 minuter.

Upplevelsen är för upp till 5 personer (samma pris oavsett antal deltagare). Ni spelar endast tillsammans med era vänner och ej med andra deltagare.

Vid bokning får ni en länk skickad till er som aktiveras vid er bokade tid. Via länken får ni instruktioner av er Game master samt spelar spelet. Inga installationer av program krävs utöver webbläsare.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 15 år.

Kundrecensioner

Jag kan inte komma ihåg att det stod någonstans att allt var på engelska. Med såpass många specialord man behöver för att lösa klurigheterna hade det varit lättare för mig med svenska.

Birgitta, December 2020
Utfördes i: Hela landet

+ Bra att det finns digitala escape room - jättekul! Jag tycker också att ni fått till ett vettigt upplägg. - Allt var på engelska - det var vi inte förberedda på. Den engelska "puppeten" hade rätt svårförståelig brytning. Hon förde kameran oerhört snabbt över objekten - gick inte att uppfatta vad hon visade. Det saknades en grundläggande introduktion till HUR allt skulle gå till och VAD umaningen var. Mer tid behöver läggas på att alla får till tekniken och kan medverka.

Therese, December 2020
Utfördes i: Hela landet

Vi var oerfarna och hade behövt lite mer hjälp på traven.

Johan, December 2020
Utfördes i: Hela landet

Rekommenderade upplevelser