Endast hos live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev The Dome Experience
  • Maxa upplevelsen i Nordens enda adrenalinarena
  • Välj en timmes aktivitet med personlig instruktör
  • För två personer
  • Ta er utveckling till nästa nivå
Gävle

The Dome Experience

Ta upplevelsen till nästa nivå! Med hjälp av er egen, professionella tränare är det nästan bara fantasin som sätter gränserna i adrenalinparken. Ni väljer en av aktiviteterna i arenan och får en oförglömlig timme inom just det området.

Gävle
Inline - The Dome Experience

Upplev The Dome Experience

  • Maxa upplevelsen i Nordens enda adrenalinarena
  • Välj en timmes aktivitet med personlig instruktör
  • För två personer
  • Ta er utveckling till nästa nivå

The Dome Experience

Välkomna till Nordens första adrenalinarena och Sveriges nya mecka för rörelseglädje i alla dess former. Arenan är helt unik i sitt slag och under en timme har ni en personlig instruktör som enbart fokuserar på er och den aktivitet ni väljer. Det här är den ultimata upplevelsen för dem som vill utvecklas inom någon av extremsporterna som erbjuds. Arenan är uppdelad i tre olika hallar med massor av olika aktiviteter.

Jump & pump

1300 kvm dedikerat för snowboard, skidor, mountainbike, BMX, inlines, skateboard och kickbike. Här finns unika foampits och airbags som låter er landa trick med samma känsla som att landa i pudersnö. 12 meter i takhöjd och en foampit på hela 20x8 meter låter även er som är riktigt skickliga ta er åkning till nästa nivå.

Unlimited Zone

Största hallen i arenan bjuder på obegränsade möjligheter. Ni väljer bland trampolinpark, foampit, parkour, freerun, ninja warrior-bana, klättring, performance area och mycket mer.

Street park

Här väntar en komplett streetyta och betongbowl, hallen är 850 kvm stor och designad av Bryggeriet i Malmö vilket gör att ni hittar allt ni kan önska er, oavsett om det är att åka skateboard, BMX, inlines eller kickbike.

 

Mer om upplevelsen

Kläder som ger rörelsefrihet, vissa aktiviteter kräver inomhusskor. Alla aktiviteter ingår men tänk på att en del av dem kräver utrustning. Antingen tar man med egen utrustning eller så kan man hyra på plats till bra priser. Fråga gärna personalen i samband med bokning så förbereder de din valda utrustning.

Upplevelsen sker inomhus och är ej väderberoende.

Året runt valfri veckodag. Upplevelsen måste förbokas.

En timme med personlig instruktör. Det finns möjlighet att köpa till mer tid i arenan för reducerat pris. Under extratiden kan ni välja att prova på flera olika aktiviteter.

Gäller för två personer, det är andra utövare i arenan samtidigt.

Åskådare är varmt välkomna, det finns restaurang, café och lounge med sittplatser och servering, härifrån ser man delar av arenan. Delar av aktiviteterna kan följas från en läktare i arenan.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 6 år. Då det är fysiska aktiviteter rekommenderar vi att man konsulterar läkare innan upplevelsen vid osäkerhet kring eventuella skador eller besvär. Skydd finns att hyra på plats för den som vill. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper. Säkerheten sätts alltid i fokus.

Kundrecensioner

Mycket trevlig personal som såg till vårt bästa hela tiden. Rekommenderas

Hallin, November 2019
Utfördes i: Gävle

Upplevelsen var en present till mina barn. Klockren present med en superbra och kunnig instruktör på the Dome i Gävle.

Emma, Mars 2019
Utfördes i: Gävle

Rekommenderade upplevelser

Supercar Trackday
Endast hos Live it
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)