14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Endurosafari Gotland
  • Maxade kördagar i fantastiska omgivningar
  • 2 övernattningar
  • All utrustning och alla måltider är inkluderade
  • Flera spännande aktiviteter
Visby

Endurosafari Gotland

Upptäck platser på Gotland som nästan ingen känner till, varierande körning i vacker natur och några av Sveriges mest spektakulära vyer. Det här är alla MC-åkares dröm!

Visby
Inline - Endurosafari Gotland

Upplev Endurosafari Gotland

  • Maxade kördagar i fantastiska omgivningar
  • 2 övernattningar
  • All utrustning och alla måltider är inkluderade
  • Flera spännande aktiviteter

Upplevelsen Endurosafari Gotland

Det här är en av våra mest exklusiva safariturer. På den här turen har du allt det praktiska fixat, såsom boende, mat och vägval. All utrustning och motorcykel ingår naturligtvis. Kursledare är Bertil ”Berra” Marcusson som har över 30 års erfarenhet från motorcykel och bland annat har kört tre Paris-Dakar rallyn. En fantastiskt trevlig prick!

Längs slingrande grusvägar tar ni er runt på ett Gotland få har sett. Turen innehåller naturscener, massor av MC-åkning, glada kamrater och massor av äventyr. Det här är ett äventyr som lämpar sig för dig som har lite MC-vana.

Program
Programexempel (turerna anpassas efter antal deltagare, körförmåga, väder, årstid etc.):

Ankomst till Visby på fredagseftermiddagen. Samling och genomgång av aktuell tur i upplevelsecentret. Utprovning av MC och personlig utrustning om du inte har med egen. Genomgång av säkerhet samt praktiskt körteknikprov.

Första kvällen bekantar ni er med cyklarna under ett par timmars körning på ganska varierande underlag. Möjlighet att välja svårighetsgrad finns.

Andra dagen startar med att ni rullar iväg direkt efter frukost. Nu väntar en lång dag i sadeln framför er. Upplev en blandning av härliga grusvägar, skogsvägar, kraftgator, ren endurokörning och lite till. Vid lunchtid stannar ni till för riktigt bra mat, serverad på restaurang eller kanske från kocken själv ute i det gröna – men det kan också bli på något oväntat ställe. Under turen gör ni några väl valda stopp för att testa på någon av alla spännande aktiviteter som erbjuds på Gotland. Under kvällen väntar välförtjänt avkoppling och säkerligen en hel del historier från dagens körning eller kanske från Berras motorcykeläventyr runt om i världen. Middagen äter ni på restaurang innan det är dags att somna in med ett leende på läpparna.

Tredje dagen väntar ännu mera körning längs Gotlands exceptionellt sevärda vägar. Upptäck delar av ön som nästan ingen känner till. Efter en förmiddag med de bästa Gotland har att erbjuda för en MC-förare åker ni tillbaka mot Visby där ni avslutar med en gemensam lunch. Det här är ett unikt all inclusive motorcykeläventyr för den äventyrslystne!

Mer om upplevelsen

All nödvändig utrustning ingår.

Upplevelsen körs i alla väder.

Utvalda datum året runt när vädret tillåter

Fredag till söndag.

Upplevelsen är för en person. Gruppen består av 5-12 förare.

Transfer från färjan eller flygplatsen ingår för förare från fastlandet.

Inför utförandet

MC-körkort (A) krävs. För bästa upplevelse rekommenderar vi att man är i normal god fysisk form. Maxvikt 100kg.

Kundrecensioner

Väldigt kunnig guide i form av Berra Marcusson. Det här är tredje gången jag kör safari hos honom och jag har varit lika nöjd varje gång. Han lägger nivån på körningen utifrån deltagarnas körförmåga och ser till att både nybörjare och erfarna förare får en bra upplevelse. Boendet på hans hotell är också av hög klass med en fin spa-avdelning. Sådan här terrängkörning som han erbjuder tror jag inte man kan finna någon annanstans i Sverige. Det kostar en hel del men man får valuta för pengarna.

Peter, Oktober 2019
Utfördes i: Gotland

Bara beröm till Berra på Gotland. Så bra anordnat, fantastiskt boende, bra mat, bra varierande körning. Helt enkelt en toppen upplevelse!

Tomas, September 2015
Utfördes i: Gotland

Det var en fantastisk upplevelse. Både ur åk-synpunkt på mc och ur natursynpunkt. Som helhet kan jag inte se något som jag skulle vilja förbättra.

Anders, September 2015
Utfördes i: Gotland

Rekommenderade upplevelser

Kör rally
Stockholm (Norrtälje), Linköping
Stockholm (Norrtälje), Linköping
Kör Ferrari/Lamborghini Plus
Unika modeller
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro