Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Exklusivhos Live it

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

4.7/ 15 röster
 • Romantik för två
 • Femrättersmeny i Restaurang Havsörnen
 • 1 flaska vin och tryfflar på rummet
 • Relaxavdelning
 • Frukostbuffé
5 995 SEK
5 995 SEK
Karlshamn (Eriksberg)

  I Blekinge ligger en Safaripark helt unik i sitt slag i Norden. Här samsas djur och natur med en hotellanläggning som närmast för tankarna till en Safari lodge i Afrika. Luta er tillbaka och avnjut gastronomi på högsta nivå med 1500 vilda djur alldeles runt knuten. Det här är ett romantikpaket ni sent kommer glömma.

  På Eriksberg väntar en romantisk safariweekend som är en alldeles exceptionell upplevelse av flera skäl. Nyligen utsågs det till Norra Europas lyxigaste privata naturreservat och med sina 925 hektar vilthägn, 1 500 vilda djur i sommarstam, 30 hotellrum, tre restauranger, gårdsbutik och en helikopterplatta är detta en anläggning som är vana att hantera gäster med förväntningar.

  Ni välkomnas med en flaska vin och tryfflar i de smakfullt inredda rummen i Dammvillan som är ett vackert korsvirkeshus med vasstak.  Alldeles intill dammen brukar de vilda djuren stanna till för att beta.

  När safariparken är öppen (april-augusti) rekommenderar vi er att köra en tur, där kan ni se visent (europeisk bison), dovvilt, kronvilt, davidshjort, mufflonfår, vildsvin mm. Uppe i skyn kan ni skåda havsörnen som spanar efter ett skrovmål och i Färsksjön finns ett av världens största bestånd av den fridlysta röda näckrosen. Här är ni gäster på djurens och naturens villkor. Vila sen kroppen på anläggningens relaxavdelning med bastu och jacuzzi.

  Till kvällen väntar en femrättersmeny på Blekinges bästa restaurang. Närmre skog till bord kommer man knappast. Vilt och fisk från ägorna genomsyrar menyn och med en vinkällare som rymmer 9 000 flaskor levereras det smakkombinationer som är svåra att slå.

  Ro om varandra i enastående miljöer med god mat, dryck och relaxmöjligheter och ni kommer vara fulladdade med ny energi i både kropp och sinne.

  Eriksberg Hotel & Nature Reserve har mottagit flertalet priser nationellt och internationellt bl.a. har White Guide rankat det som exceptionell nivå och de är även utsedda till Norra Europas lyxigaste naturreservat av World Luxury Hotel Awards 2019.

  Mer information

  • Tillgänglighet

   Året runt.  Tänk på att hotellen under vissa perioder har hög beläggning. Boka därför din vistelse med god framförhållning. 

  • Tidsåtgång

   En natt.

  • Deltagare

   Gäller för två personer. 

  • Annan information

   I paketet ingår entré till parken med möjlighet att köra runt med egen bil under parkens öppettider (april -augusti).  Alla hotellgäster har 10% rabatt i gårdsbutiken med undantag på vissa varor. 

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier