Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Exklusivt spa för två

st
2 195 kr
Köp
4.0 / 21 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Ta med din käraste eller en vän på en stunds avkoppling. Luta er tillbaka för en skön behandling och njut av jacuzzi och eget spa!

  • 20 minuters avkopplande duobehandling
  • Välj mellan massage eller bodyscrub
  • 1 timmes egen spaavdelning
  • Spa-kit, fruktfat och juice
Mer information

Upplevelsen Exklusivt spa för två

Här väntar en upplevelse av ren lyx och njutning! Upplevelsen inleds med en duobehandling där ni väljer mellan en skön ryggmassage eller en helkroppsskrubb.  

Därefter har ni en egen spaavdelning helt för er själva under en timmes lugn och ro. Intill den varma bubbelpoolen dukas ett fat upp med fräsch frukt och juice. Vill ni ta med lite vin eller mousserande går det bra. Ett spa-kit med handduk, badrock och badtofflor finns att låna samt en skrubbvante som ni får ta med hem. I spaavdelningen finns även utvalda spaprodukter att använda.

Den exklusiva spa-avdelningen har olika teman beroende på var ni väljer att boka. Med tropiska, lyxiga eller sagolika inslag glömmer ni snabbt vardagens stress eller det gråa vädret utanför. Välkomna!

Orter

Stockholm, Malmö

Kundrecensioner

5/5 Lillemor ‐ Mar 2017, Stockholm
Allt var bara bra. Väldigt nöjda

5/5 Åsa ‐ Feb 2017, Stockholm
Supertrevlig personal, lätt att använda koden, allt bara helt fantastiskt

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Alkoholhaltiga drycker får tas med. Dock är det inte tillåtet att bli berusad.

Klädsel/Utrustning

Ta med badkläder.

Tillgänglighet

Upplevelsen är tillgänglig året runt utifrån respektive anläggnings öppettider. Vi rekommenderar bokning i god tid då det kan vara fullbokat på önskad dag.

Varaktighet

Upplevelsen varar i ca 1,5 timme.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för två personer.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Höganäs, Karlstad, Linköping, Luleå, Norrköping, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro
595 kr
1 190 kr
Köp
Herrgårdsupplevelse för två
Stockholm, Borgholm, Falköping, Filipstad, Gislaved, Grythyttan, Gävle (Söderfors), Göteborg, Köping, Rättvik (Tällberg), Strömstad, Söderköping, Toftaholm, Trollhättan, Uppsala (Österbybruk)
3 495 kr
Köp
Lyxbehandling för två
Stockholm, Göteborg, Malmö, Bromölla (Näsum), Enköping, Eskilstuna, Falun, Helsingborg, Jönköping, Karlskrona, Kungsbacka, Linköping, Luleå, Norrköping, Norrtälje, Nynäshamn, Sandviken, Sundsvall, Upplands Väsby, Uppsala, Värnamo, Västerås, Växjö, Örebro
995 kr
1 990 kr
Köp