Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

F1-simulator - Kör en Formel 1-bil

st
1 495 kr
Köp
4.5 / 2 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Världens bästa Formel 1-förare tränar i simulator inför varje Grand Prix, provkör en av världens mest avancerade simulatorer under en dag som F1-förare.

  • Kör Alonsos och Buttons 2015 McLaren F1-bil
  • Känn minsta gupp i 3D-scannad-bana
  • Cockpit med reglage som i riktiga F1-bilar
  • Professionella instruktörer

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen F1-simulator

Glöm arkadhallarnas bilspel, det här är en av världens mest avancerade Formel 1-simulatorer där alla detaljer är som verklighetens F1-bilar. Världens bästa förare tränar i simulatorer inför varje GP-tävling och nu finns möjligheten att göra detsamma. Det här är upplevelsen för den motorintresserade som vill känna hur det känns att köra Formel 1-bil.

Denna racingupplevelse börjar med en utförlig teoretisk genomgång, körningen delas sedan in i två körpass om vardera 20 minuter. Mellan passen ger instruktörerna feedback för att förbättra körningen och varvtiderna. Efter avslutad körning erhålls certifikat på genomförd körning.

Simulatorn

En av världens mest avancerade Formel 1-simulatorer. Den rör sig efter körningen vilket gör att man som förare känner av allt på banan. Skärmen är 5 meter bred och i 170-grader runt bilen vilket ger fartkänsla och en otrolig realism i körningen. I cockpit är alla reglage som i de riktiga tävlingsbilarna. Alx Danielsson, tävlingsförare för Renault och F1-testförare, säger så här om simulatorn: "Den bästa simulatorn jag kört någonsin, så nära riktig F1 man kan komma!"

Bilen

Stig ned i cockpiten på McLaren MP4-30, bilen som kördes av Jenson Button och Fernando Alonso i Formel 1 2015. Simulatorn är framtagen i nära samarbete med McLaren vilket gör att cockpit inte bara ser ut som den riktiga bilen - den känns precis som på riktigt också! 

Banan

Körningen sker på klassiska Monzabanan i Italien, Ferraris hemmabana och den snabbaste på hela tävlingskalendern. Hela banans yta är 3D-scannad vilket gör den till en exakt replika av Monza, varje litet gupp i banan känns. Upplev de kända kurvorna Lesmo, de tighta chikanerna Ascari och tryck full gas ut ur Parabolica. F1-förarna gör varvet på 1:20 - 1:25 - vilket ger snitthastigheter på runt 250 km/h.

Tag plats bakom ratten och var Formel 1 förare för en dag!

Ort

Stockholm

Kundrecensioner

5/5 Hanna ‐ Jan 2017, Stockholm
Min sambo tyckte det var riktigt kul. Han är ett stort fan av F1 och skulle görna göra om det.

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Maxlängd 200 cm, maxvikt 100 kg.

Klädsel/Utrustning

Bekväma kläder och skor med tunn sula.

Väder

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Tillgänglighet

Utvalda datum året runt.

Varaktighet

Total varaktighet 1 timme varav 2 x 20 minuter aktiv körning.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för en person. Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan.

Simulatorn är så verklighetstrogen att om man har problem med åksjuka rekommenderar vi att man tar en åksjuketablett innan upplevelsen.

Svar på vanliga frågor