Endast hos Live it

Hyper Reality

4.4 / 105 röster
450 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Hyper Reality
  • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
  • Rör dig helt fritt i lokalerna och använd föremål i lokalen i spelen
  • 4D låter dig känna vind, regn, värme i spelen 
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Hyper Reality - VR med body tracking i 4D

Hyper Reality

4.4 / 105 röster
450 kr

Hyper Reality är den absolut senaste tekniken inom Virtual Reality och öppnar helt nya världar. Vi pratar inte om VR-glasögon som man bär för att se något häftigt - det här är full VR för att uppleva något fullständigt uppslukande! 

Inline - Hyper Reality

Upplev Hyper Reality

  • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
  • Rör dig helt fritt i lokalerna och använd föremål i lokalen i spelen
  • 4D låter dig känna vind, regn, värme i spelen 
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Upplev full VR i 4D

I världens största VR-center med full body tracking rör man sig helt fritt utan sladdar och andra begränsningar. Full body tracking innebär att avancerad utrustning läser av kroppen och skapar en klon av deltagaren i spelet. Tillsammans med andra spelare rör man sig fritt i fantastiska VR-världar och löser olika typer av spännande uppdrag. VR-centret är utrustat med 4D vilket innebär att man känner element som vind, värme, kyla och regn. Hittar man något intressant kan det plockas upp! Verkliga föremål är implementerade i spelet vilket gör att gränserna mellan spel, verklighet och fantasi suddas ut i en fantastisk VR-värld. Beskrivningar gör inte denna upplevelse rättvisa - den måste testas!

Spelinformation  

Spelen utförs på 150 kvadratmeter stora banor i grupp med andra spelare i multiplayer mode. Observera att spelen uppdateras kontinuerligt. Spel väljs i samband med bokning, spel att välja mellan:

Skull Adventure
Ett äventyr i sann Indiana Jones-anda. Deltagarna är ett forskarteam som tillsammans skickats för att hitta en mycket sällsynt skatt. Upptäcksresan tar gruppen genom fantastiska och, bokstavligt talat, hårresande miljöer. Åldersgräns 10 år.

Zombie Apocalypse
Året är 2920 och ett dödligt virus har spridit sig vilket lett till att zombies tagit över. Gruppens uppdrag är att utrota dem och hämta hem forskningscentralens hårdvara. Uppdraget bedöms efter antal zombies skjutna, headshots belönas särskilt. För att lyckas med detta utrustas deltagarna med en mycket kraftig vapenarsenal. Det här är en gamers dröm. Åldersgräns 12 år.

Mer om upplevelsen

Vanliga kläder, skor utan höga klackar rekommenderas.  All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

Utförs inomhus, ej väderberoende.

Året runt.

Räkna med ca 60 minuter inklusive instruktioner varav 20 minuter aktivt spelande i VR-världen.

Upplevelsen är för en person och utförs i grupper om fyra spelare i s.k. multiplayer mode. Extra roligt blir det att spela med vänner eller familj.

Det är inga problem att ha vanliga glasögon i VR-headsetet, bär man väldigt stora bågar rekommenderar vi kontaktlinser.
Med denna VR-teknik blir upplevelsen mycket verklig, vi rekommenderar därför att gravida, epileptiker och personer med hjärtbesvär rådgör med läkare innan upplevelsen.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 10-12 år, beroende på spel.

Kundrecensioner

Väldigt bra service, dock lite kort session, hade gärna spelat något som tar en timme

Sofie, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Det var väldigt verklighetstroget trots problem med en av mina medspelares fotsensorer. Det var kul att man var tvungen att samarbeta. Hade gärna kunnat ha ännu mer av det. ???? Smart att ha dart och sånt under tiden man väntar. Det var lite svårt att hitta dit. Vi har varit på bodyflight innan så därför var det lite lättare för oss men man började ändå fundera på om man gått rätt. Så gärna ett par skyltar till med vrex. Bra trevlig personal.

Nina, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Mottagandet från personalen var helt outstanding, inga väntetider att tala om trots att vi var lite tidiga. Bra genomgång på utrustningen utan att för den delen ”spilla” tid. Upplevelsen i tillägg till detta var helt outstanding. Jag och min kollega kommer att återkomma men då tar vid med resten av teamet också! ????

Daniel, September 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser