Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev VREX Hyper Reality
  • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
  • Rör dig helt fritt i lokalerna och använd föremål i lokalen i spelen
  • 4D låter dig känna vind, regn, värme i spelen 
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Hyper Reality - VR med body tracking i 4D

Hyper Reality är den absolut senaste tekniken inom Virtual Reality och öppnar helt nya världar. Vi pratar inte om VR-glasögon som man bär för att se något häftigt - det här är full VR för att uppleva något fullständigt uppslukande! 

Inline - VREX Hyper Reality

Upplev VREX Hyper Reality

  • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
  • Rör dig helt fritt i lokalerna och använd föremål i lokalen i spelen
  • 4D låter dig känna vind, regn, värme i spelen 
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Upplev full VR i 4D

I världens största VR-center med full body tracking rör man sig helt fritt utan sladdar och andra begränsningar. Full body tracking innebär att avancerad utrustning läser av kroppen och skapar en klon av deltagaren i spelet. Tillsammans med andra spelare rör man sig fritt i fantastiska VR-världar och löser olika typer av spännande uppdrag. VR-centret är utrustat med 4D vilket innebär att man känner element som vind, värme, kyla och regn. Hittar man något intressant kan det plockas upp! Verkliga föremål är implementerade i spelet vilket gör att gränserna mellan spel, verklighet och fantasi suddas ut i en fantastisk VR-värld. Beskrivningar gör inte denna upplevelse rättvisa - den måste testas!

Spelinformation  

Spelen utförs på 150 kvadratmeter stora banor i grupp med andra spelare i multiplayer mode. Observera att spelen uppdateras kontinuerligt. Spel väljs i samband med bokning, spel att välja mellan:

Skull Adventure
Ett äventyr i sann Indiana Jones-anda. Deltagarna är ett forskarteam som tillsammans skickats för att hitta en mycket sällsynt skatt. Upptäcksresan tar gruppen genom fantastiska och, bokstavligt talat, hårresande miljöer. Åldersgräns 10 år.

Zombie Apocalypse
Året är 2920 och ett dödligt virus har spridit sig vilket lett till att zombies tagit över. Gruppens uppdrag är att utrota dem och hämta hem forskningscentralens hårdvara. Uppdraget bedöms efter antal zombies skjutna, headshots belönas särskilt. För att lyckas med detta utrustas deltagarna med en mycket kraftig vapenarsenal. Det här är en gamers dröm. Åldersgräns 12 år.

Mer om upplevelsen

Vanliga kläder, skor utan höga klackar rekommenderas.  All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

Utförs inomhus, ej väderberoende.

Året runt.

Räkna med ca 60 minuter inklusive instruktioner varav 20 minuter aktivt spelande i VR-världen.

Upplevelsen är för en person och utförs i grupper om fyra spelare i s.k. multiplayer mode. Extra roligt blir det att spela med vänner eller familj.

Det är inga problem att ha vanliga glasögon i VR-headsetet, bär man väldigt stora bågar rekommenderar vi kontaktlinser.
Med denna VR-teknik blir upplevelsen mycket verklig, vi rekommenderar därför att gravida, epileptiker och personer med hjärtbesvär rådgör med läkare innan upplevelsen.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 10-12 år, beroende på spel.

Kundrecensioner

När vi kom till platsen så ombads vi sätta oss och skriva på något papper. Vi satt där till 25min efter att upplevelsen skulle börja innan jag gick upp och frågade vad som försiggår. Då nämnde dem att det var 40min försening... Man kunde inte ha nämnt det när vi kom in och anmälde oss om det har varit en påföljd från händelser tidigare under dagen?? Vi väntade vidare och efter 40min efter ordinarie start var jag framme och frågade igen, då var det ytterligare förseningar. Hade man varit lite serviceminded så hade man kanske sagt "vet ni vad? vi ber om ursäkt, denna shufflebana har stått tom så ta den med en Coca Cola från kylen tills att vi blir klara", men nej, istället fick vi sitta och bli de där kunderna som hela tiden frågar när det är deras tur. 80min efter ordinarie start så började vi äntligen. Väl i spelet så fastnade det i mitten, vi blev avbrutna, fick börja om, hoppa över i spelet osv och allt som allt tog upplevelsen knappt 30min. Med facit i hand är jag långt ifrån nöjd och besöker inte detta ställe igen!

Arash, Juni 2021
Utfördes i: Stockholm

Lite för kort för de pengarna. Endast 20 min. 30 min vore minimum.

Joanna, Maj 2021
Utfördes i: Stockholm

Bra bemötande, ett minne för livet. Detta kommer att göras om!

Linn, Maj 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Supercar Trackday
Exklusivt hos Live it
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)