VREX Hyper Reality
VREX Hyper Reality
VREX Hyper Reality
Exklusivhos Live it

VREX Hyper Reality

4.5/ 353 röster
 • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
 • Rör dig helt fritt i lokalerna och använd föremål i lokalen i spelen
 • 4D låter dig känna vind, regn, värme i spelen 
 • Inga förkunskaper - alla kan spela
450 SEK
450 SEK
Stockholm

  Hyper Reality är den absolut senaste tekniken inom Virtual Reality och öppnar helt nya världar. Vi pratar inte om VR-glasögon som man bär för att se något häftigt - det här är full VR för att uppleva något fullständigt uppslukande! 

  I världens största VR-center med full body tracking rör man sig helt fritt utan sladdar och andra begränsningar. Full body tracking innebär att avancerad utrustning läser av kroppen och skapar en klon av deltagaren i spelet. Tillsammans med andra spelare rör man sig fritt i fantastiska VR-världar och löser olika typer av spännande uppdrag. VR-centret är utrustat med 4D vilket innebär att man känner element som vind, värme, kyla och regn. Hittar man något intressant kan det plockas upp! Verkliga föremål är implementerade i spelet vilket gör att gränserna mellan spel, verklighet och fantasi suddas ut i en fantastisk VR-värld. Beskrivningar gör inte denna upplevelse rättvisa - den måste testas!

  Spelinformation  

  Spelen utförs på 150 kvadratmeter stora banor i grupp med andra spelare i multiplayer mode. Observera att spelen uppdateras kontinuerligt. Spel väljs i samband med bokning, spel att välja mellan:

  Skull Adventure
  Ett äventyr i sann Indiana Jones-anda. Deltagarna är ett forskarteam som tillsammans skickats för att hitta en mycket sällsynt skatt. Upptäcksresan tar gruppen genom fantastiska och, bokstavligt talat, hårresande miljöer. Åldersgräns 10 år.

  Zombie Apocalypse
  Året är 2920 och ett dödligt virus har spridit sig vilket lett till att zombies tagit över. Gruppens uppdrag är att utrota dem och hämta hem forskningscentralens hårdvara. Uppdraget bedöms efter antal zombies skjutna, headshots belönas särskilt. För att lyckas med detta utrustas deltagarna med en mycket kraftig vapenarsenal. Det här är en gamers dröm. Åldersgräns 12 år.

  Mer information

  • Viktigt

   Åldersgräns 9 år, 8 år i sällskap med målsman. För Zombie Apocalypse är åldersgränsen 11 år.

  • Utrustning

   Vanliga kläder, skor utan höga klackar rekommenderas.  All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

  • Väder

   Utförs inomhus, ej väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Året runt.

  • Tidsåtgång

   Räkna med ca 60 minuter inklusive instruktioner varav 20 minuter aktivt spelande i VR-världen.

  • Deltagare

   Upplevelsen är för en person och utförs i grupper om upp till fem spelare i s.k. multiplayer mode. Extra roligt blir det att spela med vänner eller familj.

  • Annan information

   Det är inga problem att ha vanliga glasögon i VR-headsetet, bär man väldigt stora bågar rekommenderar vi kontaktlinser.Med denna VR-teknik blir upplevelsen mycket verklig, vi rekommenderar därför att gravida, epileptiker och personer med hjärtbesvär rådgör med läkare innan upplevelsen. Upplevelsen är Friskvårdsberättigad, lämna in underlag till din arbetsgivare.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier