VREX Hyper Reality för två
VREX Hyper Reality för två
VREX Hyper Reality för två
Exklusivhos Live it

VREX Hyper Reality för två

4.4/ 335 röster
 • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
 • Rör er helt fritt i lokalerna och använd föremål i lokalen i spelen
 • 4D låter er känna vind, regn, värme i spelen 
 • Inga förkunskaper - alla kan spela
900 SEK
900 SEK
Stockholm

  Hyper Reality är den absolut senaste tekniken inom Virtual Reality och öppnar helt nya miljöer. Detta är inte VR-glasögon som ni bär för att se något häftigt - det här är full VR som låter er uppleva fullständigt uppslukande världar!

  I världens största VR-center med full body tracking rör ni er helt fritt utan sladdar och andra begränsningar. Full body tracking innebär att avancerad utrustning läser av era kroppar och skapar kloner av er i spelet. Tillsammans med andra spelare rör ni er fritt i fantastiska VR-världar där ni löser olika typer av uppdrag och utforskar spännande världar. VR-centret är utrustat med 4D vilket innebär att ni kan känna element som vind, värme, kyla och regn. Ser ni något intressant? Ta upp det! Verkliga föremål är implementerade i spelet vilket gör att gränserna mellan spel, verklighet och fantasi suddas ut i en fantastisk VR-värld. Beskrivningar gör inte denna upplevelse rättvisa - den måste testas!

  Spelinformation  

  Spelen utförs på 150 kvadratmeter stora banor i grupp med andra spelare i multiplayer mode. Observera att spelen uppdateras kontinuerligt. Spel väljs i samband med bokning, spel att välja mellan:

  Skull Adventure
  Upplev ett äventyr i sann Indiana Jones-anda. Ni är ett forskarteam som tillsammans skickats för att hitta en mycket sällsynt skatt. Upptäcksresan tar er genom fantastiska och, bokstavligt talat, hårresande miljöer. Åldersgräns 10 år.

  Zombie Apocalypse
  Året är 2920 och ett dödligt virus har spridit sig vilket lett till att zombies tagit över. Ert uppdrag är att utrota dem och hämta hem forskningscentralens hårdvara. Uppdraget bedöms efter antal zombies skjutna, headshots belönas särskilt. För att lyckas med detta har ni utrustats med en mycket kraftig vapenarsenal. Det här är alla gamers dröm. Åldersgräns 12 år.

  Mer information

  • Viktigt

   Åldersgräns 9 år, 8 år i sällskap med målsman. För Zombie Apocalypse är åldersgränsen 11 år.

  • Utrustning

   Vanliga kläder, skor utan höga klackar rekommenderas.  All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

  • Väder

   Utförs inomhus, ej väderberoende.

  • Tillgänglighet

   Året runt.

  • Tidsåtgång

   Räkna med ca 60 minuter inklusive instruktioner varav 20 minuter aktivt spelande i VR-världen.

  • Deltagare

   Upplevelsen är för två personer och utförs i grupper om fyra spelare i s.k. multiplayer mode. Extra roligt blir det att spela med vänner eller familj.

  • Annan information

   Det är inga problem att ha vanliga glasögon i VR-headsetet, bär man väldigt stora bågar rekommenderar vi kontaktlinser.Med denna VR-teknik blir upplevelsen mycket verklig, vi rekommenderar därför att gravida, epileptiker och personer med hjärtbesvär rådgör med läkare innan upplevelsen. Upplevelsen är Friskvårdsberättigad, lämna in underlag till din arbetsgivare.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier