14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev ICEBAR & Dinner
  • Världens första permanenta isbar
  • Entré + drink
  • Middag
  • Mitt i Stockholm

ICEBAR & Dinner

ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL är världens första permanenta isbar skulpterad utav 40 ton naturis från Torneälven. Upplev denna unika bar med en drink och avslutande middag på Restaurang LYKKE.

Inline - ICEBAR & Dinner

Upplev ICEBAR & Dinner

  • Världens första permanenta isbar
  • Entré + drink
  • Middag
  • Mitt i Stockholm

Upplevelsen ICEBAR & Dinner

2002 slog portarna upp till världens första permanenta isbar. Sen dess har det blivit ett måste för stockholmare och turister att besöka denna lätt kylslagna plats. Med en ständig temperatur på -5 grader Celsius serveras här drinkar perfekt kylda.

Att besöka ICEBAR är inte bara ett besök på en isbar mitt i centrala Stockholm utan också ett besök i norra Sveriges polarmagi. Varje år rivs och byggs ICEBAR upp igen. Utöver en barupplevelse helt i is är även baren konstnärligt utsmyckad som varje år hyllar ett särskilt tema.

Efter en läskande drink på ICEBAR förflyttas ni in i värmen där det väntar en välsmakande middag på intilliggande Restaurang LYKKE. 

I paketet ingår entré till ICEBAR, en valfri drink från drinkmenyn samt en valfri varmrätt. 

Mer om upplevelsen

Ha på er kläder som tål lite kyla, vid ankomst ingår lån av en termo-cape och ett par handskar för att hålla värme samt skydda isen från kroppsvärme.

Året runt. 

Ca 2-2,5 timmar. 

Upplevelsen gäller för en person. 

Vegetariskt alternativ finns alltid på menyn. Veganska alternativ behöver meddelas minst tre dagar innan besöket. Ange detta vid bokningstillfället. 

Inför utförandet

För alla åldrar, alkoholfria alternativ finns.

Kundrecensioner

Det var jätte mysigt. Coolt med kylan inne på ice bar. Sen skulle vi äta på restaurangen bredvid som hette Lykke men behövdes ställas in för för lite folk. Men tur var och så skicklig personal, så bokade dem en taxi till oss från ice bar till en annan restaurang som heter Tak och wow det var en utsikt där uppe. Plus det var så mysigt och lyxigt. Väldigt nöjd! Inga problem här inte.

Mikaela, Juni 2021
Utfördes i: Stockholm

Det som var bra var baren och kapporna en fick ha på sig! Goda drinkar med intressanta glas och möblering av is, som smakprov på att vistas på ishotellet i norra Sverige. Det som var mindre bra var kommunikationen med live it och hur bokningen skulle gå till, mycket krångligt att förstå sig på systemet. Fast med kontakten med själva Icebar var det helt annorlunda! Super snabb och effektiv mail kommunikation och trevlig personal. En till sak som feedback är att sänka musiken, gick inte att prata alls med sitt sällskap! Hade varit roligt om en fick välja själv vilken nivå eller musik som spelades. När det kom till restaurangen var det bra mat och flexibelt. Det var lite jobbigt att behöva sitta nära en passage så människor inte kunde hålla avståndet pga corona.

Tintin, Juni 2021
Utfördes i: Stockholm

Otroligt bra, personalen och service på ICEBAR är Toppen. Middag på Lykke Restarang det var jätte gott.

Mohamed, Juni 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Ost- & vinprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Gävle, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro
Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Gävle, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro
Bubbelprovning
Exklusivt hos Live it
Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Jönköping, Karlstad
Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Jönköping, Karlstad