ICEBAR & Dinner för två

4.2 / 9 röster
740 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev ICEBAR & Dinner för två
  • Världens första permanenta isbar
  • Entré + drink
  • Middag
  • Mitt i Stockholm

ICEBAR & Dinner för två

ICEBAR & Dinner för två

4.2 / 9 röster
740 kr

ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL är världens första permanenta isbar skulpterad utav 40 ton naturis från Torneälven. Upplev denna unika bar med en drink och avslutande middag på Restaurang LYKKE.

Inline - ICEBAR & Dinner för två

Upplev ICEBAR & Dinner för två

  • Världens första permanenta isbar
  • Entré + drink
  • Middag
  • Mitt i Stockholm

Upplevelsen ICEBAR & Dinner för två

2002 slog portarna upp till världens första permanenta isbar. Sen dess har det blivit ett måste för stockholmare och turister att besöka denna lätt kylslagna plats. Med en ständig temperatur på -5 grader Celsius serveras här drinkar perfekt kylda.

Att besöka ICEBAR är inte bara ett besök på en isbar mitt i centrala Stockholm utan också ett besök i norra Sveriges polarmagi. Varje år rivs och byggs ICEBAR upp igen. Utöver en barupplevelse helt i is är även baren konstnärligt utsmyckad som varje år hyllar ett särskilt tema.

Efter en läskande drink på ICEBAR förflyttas ni in i värmen där det väntar en välsmakande middag på intilliggande Restaurang LYKKE. 

I paketet ingår entré till ICEBAR, en valfri drink från drinkmenyn samt en valfri varmrätt. 

Mer om upplevelsen

Ha på er kläder som tål lite kyla, vid ankomst ingår lån av en termo-cape och ett par handskar för att hålla värme samt skydda isen från kroppsvärme.

Året runt. 

Ca 2-2,5 timmar. 

Upplevelsen gäller för två personer. 

Vegetariskt alternativ finns alltid på menyn. Veganska alternativ behöver meddelas minst tre dagar innan besöket. Ange detta vid bokningstillfället. 

Inför utförandet

För alla åldrar, alkoholfria alternativ finns.

Kundrecensioner

Restaurangen Lykke var toppen i både mat och service. Icebar hade även grym service men baren och drinken i sig var rätt underväldigande.

Edvin, Februari 2021
Utfördes i: Stockholm

Ice baren är inte alls vad man har tänkt så att säga.. tråkig , ej bar känsla... ej mysigt.. litet trångt

Mircea, Februari 2021
Utfördes i: Stockholm

Det som var bra var att efter samtal med er så löste sig allt med bokningen. Det som var mindre bra var att just upplevelsen vi skulle på inte gick att boka från er hemsida utan jag var tvungen att ta kontakt med icebar själv för bokning. Det blev svårt att boka på deras hemsida då jag inte kunde betala med ert presentkort och varken telefon eller mail svarade de på heller. Så efter 8 mail till Icebar så var jag tvungen att ta kontakt med er istället. Då hade tyvärr lördagen som vi hade tänkt boka blivit fullbokad så vi fick stressa dit på fredagen istället. Upplevelsen i sig var bra men omständigheterna och stressen kring bokning och bytet flydde att vi fick mergöra i form av att skaffa barnvakt och lite annat. Men som sagt på det stora hela ändå positivt Mvh Joni

Joni, Februari 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser