Igloo Experience Deluxe

4.3 / 12 röster
5 090 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Igloo Experience Deluxe
  • Övernattning i egen igloo för två
  • En riktigt naturnära upplevelse
  • 5-rättersmiddag och frukost
  • Spabad under stjärnorna
Åre

Igloo Experience Deluxe

Igloo Experience Deluxe

4.3 / 12 röster
5 090 kr

Ta med en vän till Åreskutan och en oförglömlig övernattning för två med spektakulärt boende, spabad under stjärnorna och gastronomiska upplevelser.

Åre
Inline - Igloo Experience Deluxe

Upplev Igloo Experience Deluxe

  • Övernattning i egen igloo för två
  • En riktigt naturnära upplevelse
  • 5-rättersmiddag och frukost
  • Spabad under stjärnorna

Övernattning i Igloo på Åreskutan

Med en hänförande utsikt över dalen och 900 meter över havet, uppe på Åreskutan, finns landets coolaste logi. Det här är kanske det designhotell som är flitigast med att uppdatera sin design - varje år byggs hela verksamheten med boende och inredning upp på nytt. Det enda som är sig likt är att rummen till 100% består av snö. Väggar, tak, sängar, ja även dekorationerna på väggarna är uthuggna i snön. Det här är helt enkelt ett unikt boende med en given plats på varje bucketlist.

Upplevelsen börjar med att man tar liften upp över trädgränsen. Precis vid kalfjället, bland fjällbjörkar och snöripor, ligger igloobyn. Helt inbäddad i meterdjup snö finns där gäternas alldeles egna igloo, garanterat ett av Åres mysigaste krypin. Även om boendet är spektakulärt och ett minne i sig är nog naturen den största upplevelsen under natten på fjället. Som om inte de mäktiga bergen och de milsvida vyerna vore nog är även chanserna till att kunna se Norrsken väldigt goda. I upplevelsen ingår även ett spabad, att sakta sjunka ned i det varma vattnet och blicka upp över den stjärnklara himlen är en upplevelse utöver det vanliga.

Under kvällen serveras en 5-rättersmiddag i restaurangigloon och morgonen efter kan man se fram emot både varm dricka och frukost. Allt med utgångspunkt i de jämtländska köket med alla dess delikatesser. Här väntar kort och gott ett unikt boende och en upplevelse för alla sinnen!

Mer om upplevelsen

Eftersom man spenderar mycket av tiden utomhus gäller kläder efter väder. Vi rekommenderar bra underställ i ull, varma skor samt handskar och mössa. Glöm inte badkläder till spabadet.

Anläggningen har öppet tidig januari till början av april med reservation för ändringar på grund av vädret.

En övernattning.

Upplevelsen är för två personer.

Inför utförandet

Sovsäck och liggunderlag ingår. Temperaturen i igloon ligger på noll till några minusgrader och påverkas inte av temperaturen utanför. En värd finns på anläggningen hela natten.

Kundrecensioner

Värdparet, maten & hela upplevelsen känns verkligen äkta och genuin ingen show utan allt kommer från hjärtat.

Hanna, Februari 2021
Utfördes i: Åre

Trvelig upplevelse och trevligt värdpar

Per-Erik, Mars 2020
Utfördes i: Åre

Trevligt bemötande och en upplevelse man kommer att minnas länge.

Bertil, Mars 2020
Utfördes i: Åre

Rekommenderade upplevelser