Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Flätkurs - Lär dig fläta

st
495 kr
Köp
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Få kunskap om hur enkelt  det kan vara att göra den där tidlöst snygga flätan. Låt proffsen visa vägen till en lyckad Hollywood-look!

  • Dryck och tilltugg ingår
  • Nya kunskaper att använda sig av till vardags
  • Välj mellan flera tekniker
  • Roligt och kreativt
Mer information

Styla håret med flätor

Inbakad, utbakad, fiskbensfläta eller varför inte lära sig alla tre? I denna upplevelse finns det möjlighet att ta del av de hemliga knepen för att skapa en spektakulär fläta! 

Tillsammans med andra deltagare inleds kursen med dryck och tilltugg. Fokus läggs sedan på att gå igenom grunderna i de olika teknikerna som finns.

Under kursens gång ges inspirerande tips och tid att prova själv, allt för att lyckas med den perfekta flätan. Kursledaren visar noggrant och hjälper till att nå det slutgiltiga resultatet. 

En rolig kväll väntar där inga förkunskaper krävs, låt den tråkiga vardagstofsen bli ett minne blott!

Ort

Stockholm

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Tillgänglighet

Utvalda datum året om.

Varaktighet

Ca 2 timmar

Antal deltagare

Upplevelsen är för en person och sker i grupp med andra deltagare.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Stockholm, Falköping, Grythyttan, Skinnskatteberg, Strömstad, Sunne, Söderköping, Tranås, Tvååker, Tällberg, Varberg, Ystad
595 kr
1 190 kr
Köp
Stockholm , Göteborg, Malmö, Bromölla (Näsum), Enköping, Eskilstuna, Falun, Helsingborg, Jönköping, Karlskrona, Kungsbacka, Linköping, Märsta, Norrköping, Norrtälje, Nynäshamn, Sandviken, Sturefors, Sundsvall, Upplands Väsby, Uppsala, Värnamo, Västerås, Växjö, Örebro
495 kr
990 kr
Köp
Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Gävle, Halmstad, Helsingborg (Ödåkra), Jönköping, Luleå, Partille, Skellefteå, Skövde, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Växjö, Örebro
295 kr
Köp