Endast hos Live it

Luxury Kombo Treatment

4.0 / 1 röster
2 495 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Luxury Kombo Treatment
  • Lyxig ansiktsbehandling
  • Avslappande massage
  • Njut av hemmagjord ingefärsdryck
  • Garanterad avkoppling

Luxury Kombo Treatment

Luxury Kombo Treatment

4.0 / 1 röster
2 495 kr

Mitt på hektiska Stureplan hittar du Select Collection Spa. En avslappnande oas där du får luta dig tillbaka och låta en skicklig spaterapeut ta hand om dig och din kropp.

Inline - Luxury Kombo Treatment

Upplev Luxury Kombo Treatment

  • Lyxig ansiktsbehandling
  • Avslappande massage
  • Njut av hemmagjord ingefärsdryck
  • Garanterad avkoppling

Lyxig ansiktsbehandling och massage

Här väntar en garanterat avkopplande och unik spaupplevelse. Två behandlingsupplevelser kombineras i en, där du får njuta av både ansiktsbehandling och massage. 
Luta dig tillbaka och låt en professionell spaterapeut ta hand om dig. 

Du börjar med en 45 minuters uppfriskande ansiktsbehandling där produkter från det exklusiva hudvårdsmärket Valmont används. Behandlingen omfattar rengöring, exfoliering, utrensande lermask och portömning för att på ett skonsamt och balanserat sätt frigöra huden från orenheter. Behandlingen lämnar huden ren, mjuk och återfuktad.

När du fått njuta av din behandling är det dags att luta dig tillbaka och koppla av i Select Collection Spas vackra och harmoniska lounge med ett glas hemmagjord ingefärsdryck.

Efter en stunds paus i loungen är det dags för en 45 minuters avslappnande och välgörande massage med fokus på rygg, nacke och axlar. Behandlingen är djupgående, ökar blodcirkulationen och minskar spänningar och stelhet i kroppen.

Terapeuternas expertis och känsla för varje enskilds kunds önskan i kombination med väl utvalda varumärken gjorde att Select Collection Spa vann priset "Spa of the year 2018 Sweden” i Luxury Travel Guide Awards. 

Fly vardagsstressen och besök detta harmoniska dagspa som erbjuder högklassiga massage- och skönhetsbehandlingar i en lugn och privat miljö. Välkommen att uppleva denna lyxiga behandlingsupplevelse på Select Collection Spa! 

 

Mer om upplevelsen

Lån av badrock, handduk och tofflor ingår. 

Upplevelsen är bokningsbar på onsdagar och torsdagar samt utvalda fredagar och lördagar. Hör gärna efter vid bokning.

90 minuter behandling + 15 minuter avkoppling i loungen. 

För en person

På plats tilldelas du ett personligt skåp för att låsa in kläder och värdesaker.

Kundrecensioner

Absolut inget att klaga på. Bra behandlingar, duktiga terapeuter och jätteskön miljö. Dessutom fick jag ett litet paket med cremeprover. Tycker dock att en timmes ansiktsbehandling och en timmes helkroppsmassage hade varit mer motiverat för det höga priset (2400 kr). 45 min av varje blev lite stressigt, man fick känslan av att det var lite bråttom ut ur båda behandlingsrummen och det är väl inte meningen när man väljer den lyxigaste behandlingen som livet erbjuder? Hade gärna passat på att lägga till Frans och bryngärgning, när jag ändå var där, men det fanns tyvärr inte tid och föreslogs inte vid bokningstillfället. Ingefärsdrycken som nämns i er presentation av aktiviteten, erbjöds aldrig, så ta bort den detaljen från er hemsida tycker jag.

Maria, Januari 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser