Exklusivt hos Live it

Drinkskola med Mackmyra

3.8 / 9 röster
300 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Drinkskola med Mackmyra
  • Interaktiv drinkskola online
  • Drinkexpert från Mackmyra
  • Exklusiv skola för max 10 deltagare
  • Live streamat event
Hela landet

Drinkskola med Mackmyra

Drinkskola med Mackmyra

3.8 / 9 röster
300 kr

Gin & Tonic går just nu igenom en renässans. Med allt fler högkvalitativa ginproducenter i Sverige har även nyfikenheten på den klassiska drinken Gin & Tonic fått nytt liv. Tillsammans med Mackmyra som producerar prisbelönta ginsorter tas ni nu med att göra en perfekt Gin & Tonic.

Hela landet
Inline - Drinkskola med Mackmyra

Upplev Drinkskola med Mackmyra

  • Interaktiv drinkskola online
  • Drinkexpert från Mackmyra
  • Exklusiv skola för max 10 deltagare
  • Live streamat event

Upplevelsen Drinkskola med Mackmyra

Lär dig knepen för att imponera på såväl dina smaklökar som på dina vänner. Under en energifylld timme får du lära dig grunderna till en perfekt GT. Vad händer med kolsyran när citronen ligger i drinken? Varför smälter isen så fort? Dessa och många andra av livets stora frågor får svar.

Det mesta har du hemma men vid bokning får du inköpslista på gin från Mackmyra, lämpligt glas, rosmarin, potatisskalare, rosépeppar, enbär, lime, valfri indian tonic, smaksatt tonic (kreatör om det går) och ett glatt humör.

Varmt välkomna för att bli en mästare vid drinkbordet.   

Mer om upplevelsen

Mer information om hur ni beställer Gin på systembolaget samt en kort inköpslista för ingredienser hittar ni i bokningsinformationen. 

Utvalda datum året runt.

Ca 60 minuter.

Upplevelsen är anpassad för 1-2 personer.

Inför utförandet

Drinkskolan är ett live streamat event.

Kundrecensioner

Bättre info om inköp och förberedelse inför kursen.

Markku, Maj 2021
Utfördes i:

Det var väldigt intressant och kul. Välordnat och Johan en väldigt kunnig och duktig bartender. Väldigt mycket information. Tyvärr fungerade teams inte optimalt då jag inte kunde få Johan i helbil utan såg övriga deltagare. Sist kända var rätt kul men jag hade önskat att jag kunnat ser mer vad Johan gjorde när han blandade drinkar. Jag vet inte vad det berodde på att bilden inte kunde skifta. Jag använder Teams stort sett dagligen på mitt jobb så det är vanligt verktyg för mig.

Auli, Januari 2021
Utfördes i:

Gick inte att förstora upp bilden så man kunde se allt tydligt. Har använt Teams många ggr förut. Annars en bra föreläsare så inget negativt om person.

Carolin, Januari 2021
Utfördes i:

Rekommenderade upplevelser